nazad na vrh

Devojka rekla momku da joj treba malo prostora

BEOGRAD, 19. mart 2020, (Njuz) – Stroge mere izolacije počele su da dovode do prvih posledica, pa je tako mlada bogradska novinarka M. Đ. (26) raskinula vezu sa svojim dugogodišnjim momkom D. T. (30) nakon što mu je rekla da je on guši i da joj treba malo prostora.

Sve je počelo tako što su oboje zbog karantina morali da rade od kuće, pa je mladić u pauzama od posla stalno tražio od devojke da nešto rade zajedno.

– Toliko me je iznervirao da sam mu na kraju rekla da me guši, mada je iskreno to bilo gušenje od gripa koji sam nedavno preležala, i da mora da mi da malo prostora. Tačnije dva metra prostora. To je čak i na televiziji rečeno, ali on nije želeo da prihvati moje zahteve, pa sam odlučila da raskinem. S obzirom na to da živimo u garsonjeri, a morali smo da se razdvojimo, on sada privremeno živi u špajzu – izjavila je M. Đ. Za Njuz.

Ovaj sada već bivši par prinuđen je da živi zajedno do završetka vanrednog stanja jer jedno od njih dvoje mora da iznajmi drugi stan, a trenutno i nije baš najpogodnije vreme za to. Zato su morali da se organizuju.

– Dogovorili smo se da zalihe asepsola, alkohola i toalet papira podelimo na ravne časti i da na smenu idemo u nabavku. Takođe, kada se tapše uveče u 20 časova, to jednog dana radi on, a sledećeg ja. Iako on stalno pokušava da se pomirimo, ja za sada nisam zainteresovana za to, mada ko zna, ipak su ovo neuobičajeni uslovi, možda mu ukinem zabranu izlaska iz špajza u nekom trenutku – zaključila je M. Đ. Za Njuz.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Обесни богаташи! Хеј, гарсоњера са шпајзом? Шта да ради просечан пар?

  2. Jaoj pazi kada je momak guši pa joj treba prostora.Ja bih joj dao marš iz prostora zauvek.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix