nazad na vrh

Devojka se udala za TA peć

Do braka je došlo posle samo nekoliko dana zabavljanja

ZEMUN, 16. januar, (2018) – Građanski brak između Ksenije Jorgović (29) i termoakumulacione peći “Magnohrom Kraljevo” sklopljen je rano jutros po lokalnom vremenu u Altini.

Jorgovićeva ne krije da je u brak ušla nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja, ali da se ni u jednom trenutku nije pokolebala.

– TA peć je ugrejala moje telo, moju dušu i moje srce. To mi se nikada ranije nije desilo i smatram da je to dovoljan znak da ste našli onoga ko je pravi za vas, kaže Ksenija.

Novopečena mlada dodaje kako može biti potpuno sigurna da je partner “nikada neće izneveriti jer ima doživotnu garanciju.”

Ceremonija venčanja je obavljena u krugu najbližih prijatelja i majstora koji su rasklopili TA peć, odneli je u najbližu opštinu i tamo ponovo sklopili. Isti postupak vađenja cigli i kučine je ponovljen i prilikom vraćanja u stan gde će mladenci i živeti.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. Ova vest je gotovo rasplakala lokalnog popa, jer ne samo da nije zaradio ,,mali darak”, za službu na venčanju nego će direktno uticati na prihode od krštenja u budućnosti.,,Skoro su mi suze krenule, kad sam za ovo saznao!” – rekao je. ,,A kad samo pomislim da sam za njeno krštenje lično obezbedio veliki auto iz Patrijaršije, da možemo prevesti celu porodicu” – izjavio je vidno potrešen!

  2. Jednoga dana će se pričati da je prvo u Srbiji ozvaničen brak između čoveka i robota. Mislim jel ova vest ima veze sa ovim hajpom u svetu oko veštačke inteligencije (AI)? Jel da da je ovo AI peć?

  3. A moja mene ostavila i otišla za Smedervca!

  4. bolje i za TA pec nego za, recimo, Vulina

    • Za vulina može, jedino ako imaš tetku u Kanadi! A ako imaš tetku u Kanadi – šta će ti vulin?!
      (Ustvari si 100% u pravu)

  5. Od kako glasam za Vucica, otvorile su mi se oci i tada sam po prvi put videla ljubav svog zivota. Bio je to, secam se, u odboru SNS u Zemunu u Bezanijskoj 17. Tada sam ga prvi put videla, i odmah me je zaprosijo :D. Znaci srecna sam.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix