Do braka je došlo posle samo nekoliko dana zabavljanja
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

16. jan. 2018

Devojka se udala za TA peć

ZEMUN, 16. januar, (2018) – Građanski brak između Ksenije Jorgović (29) i termoakumulacione peći “Magnohrom Kraljevo” sklopljen je rano jutros po lokalnom vremenu u Altini.

Jorgovićeva ne krije da je u brak ušla nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja, ali da se ni u jednom trenutku nije pokolebala.

– TA peć je ugrejala moje telo, moju dušu i moje srce. To mi se nikada ranije nije desilo i smatram da je to dovoljan znak da ste našli onoga ko je pravi za vas, kaže Ksenija.

Novopečena mlada dodaje kako može biti potpuno sigurna da je partner “nikada neće izneveriti jer ima doživotnu garanciju.”

Ceremonija venčanja je obavljena u krugu najbližih prijatelja i majstora koji su rasklopili TA peć, odneli je u najbližu opštinu i tamo ponovo sklopili. Isti postupak vađenja cigli i kučine je ponovljen i prilikom vraćanja u stan gde će mladenci i živeti.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ova vest je gotovo rasplakala lokalnog popa, jer ne samo da nije zaradio ,,mali darak”, za službu na venčanju nego će direktno uticati na prihode od krštenja u budućnosti.,,Skoro su mi suze krenule, kad sam za ovo saznao!” – rekao je. ,,A kad samo pomislim da sam za njeno krštenje lično obezbedio veliki auto iz Patrijaršije, da možemo prevesti celu porodicu” – izjavio je vidno potrešen!

 2. Ilija kaže:

  Jednoga dana će se pričati da je prvo u Srbiji ozvaničen brak između čoveka i robota. Mislim jel ova vest ima veze sa ovim hajpom u svetu oko veštačke inteligencije (AI)? Jel da da je ovo AI peć?

 3. qwertz kaže:

  A moja mene ostavila i otišla za Smedervca!

 4. amharac kaže:

  bolje i za TA pec nego za, recimo, Vulina

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Za vulina može, jedino ako imaš tetku u Kanadi! A ako imaš tetku u Kanadi – šta će ti vulin?!
   (Ustvari si 100% u pravu)

 5. Od kako glasam za Vucica, otvorile su mi se oci i tada sam po prvi put videla ljubav svog zivota. Bio je to, secam se, u odboru SNS u Zemunu u Bezanijskoj 17. Tada sam ga prvi put videla, i odmah me je zaprosijo :D. Znaci srecna sam.

 6. kucni aparati kaže:

  kad nemo ko da je greje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *