njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. jun. 2012

Devojka spasila vezu zahvaljujući savetima iz časopisa

Devojka iz časopisa saznala da nikad ne sme da sedi naspram dečka

KIKINDA, 10. jun 2012, (Njuz) – Marija K. dvadesetčetvorogodišnja vaspitačica iz Kikinde, spasila je svoju dugogodišnju vezu zahvaljujući savetima iz časopisa.

U razgovoru za Njuz, Marija je otkrila da su joj saveti iz časopisa mnogo vise koristili nego razgovori sa drugaricama, kojima najviše zamera “to što su njihovi predlozi bili glupi i nekreativni”.

– Kad sam videla da Marko, posle četiri godine, želi da me ostavi, bila sam stvarno očajna i nisam znala šta da radim. Pošto drugarice nisu bile od velike pomoći, ja sam rešila da poslušam sve savete iz Blic žene, Kosmopolitana i još iz nekih drugih sajtova i desilo se čudo – rekla nam je Marija.

Ona navodi da joj je najkorisniji bio savet da parovi treba da provode vreme zajedno i da rade stvari koje vole. Mariji je pomoglo i to što je pročitala da recept za srećnu vezu leži u tome da osobe treba da se druže samo sa srećnim parovima, pa je zbog toga Marija odlučila da intenzivira druženje za Verom i Jovom “iako su teški smorovi”.

– Jedna od najkrupnijih stvari koju sam promenila u vezi bilo je to da sa Markom više ne sedim “licem u lice”. Ključna stvar je da devojka sedi bočno od svog momka, jer se tada muškarci osećaju opuštenije i prisnije – ističe Marija.

Mlada vaspitačica nam je, pomalo stidljivo, otkrila, da na njenog dragog pozitivno deluju i rečenice iz rubrike o zavođenju, poput ove „Ti kao da si radio vežbe za povećanje mišićne mase… ali tamo dole.“

Marija navodi da je srećna što je sada ona ta koja svojim drugaricama deli korisne savete. Ističe da je najviše pomogla svojoj kumi Jovani savetom “da se svaka osoba uz malo truda, želje i podršku partnera može promeniti”, pa je tako Jovana odlučila da ne ostavi svog dečka “jer je sigurna da će on jednom prestati da je vara, samo ako se ona još malo potrudi”.

Jasmina Gavrilov

 1. Бојан Савић kaže:

  Најбољи рецепт за очување везе је имала Џери Хол, али мало је непристојно да је цитирам!

 2. Kick-Ass kaže:

  Jedan od boljih tekstova!

 3. Ја kaže:

  Jaсмина убија!

 4. Bane kaže:

  Trebalo bi da i mi, muškarci, čitamo te ženske novine… Da sam devojci naredio da mi uradi oralni, umesto što sam je zamolio da mi napravi pitu sa višnjama, verovatno me ne bi ostavila.

  1. Ђеки kaže:

   Тачно. Блоуџаб – стандард. Пита од вишања – ретро (можда треба да нађеш неку хипсерку – оне су све у ретро-фазону).

   1. latica kaže:

    Savet i jednom i drugom: umesto da tražite molite i narđujete, uradite nekad nešto lepo za svoje devojke, manje će vas ostavljati :)

    1. Bane kaže:

     …?
     Lepo sam je zamolio…

    2. Ђеки kaže:

     Која девојка? А и нисам се ја ни на шта жалио: ја сам само хтео да помогнем пријатељским саветом из своје богате теорије. Ја сам чекам да мало утврдим градиво, па ћу чим то урадим да се бацим на мување риба. У ту сврху активно читам “Блиц жену”, “Глорију”, љубавне викенд романе и сл. А уз то има и занимљивих чланака, типа како набацити четири реда плочица за десет дана!

     1. Djindjuva kaže:

      zlatnih pločica? mislim da su poluge bolje

 5. trabant kaže:

  Ja sam učila u školi “tamo dole” nema mišića…

  1. celtic kaže:

   Tačno, dolje su dva šupljikava i jedno spužvasto tijelo.
   P.S. Dobro si naučila ;-)

 6. celtic kaže:

  Marko, puno sreće želim.

 7. Ђеки kaže:

  А јел и смршала?

 8. Balkanac kaže:

  I posle kazu ne veruj novinama

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *