njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. feb. 2013

Devojka srećna što je njen dečko ostao u kontaktu sa bivšom

Marko veruje da ga njegova devojka Jovana samo testira

IVANJICA 24. februar 2013, (Njuz) – Jovana Grčić, frizerka iz Ivanjice, kritikovala je juče svog dečka Marka zbog toga što retko komunicira sa svojom bivšom devojkom. Jovana ističe da o Markovoj bivšoj misli sve najbolje i da uopšte nije ironična kad to kaže.

– Još od prvih dana veze kada je Marko u nekoliko navrata slučajno spomenuo bivšu devojku Irenu, počela sam da uviđam da je ona stvarno dobra devojka. Evo, šest meseci kasnije ne samo da nisam promenila mišljenje, nego o Ireni svakim danom mislim sve lepše – izjavila je Jovana.

Njen dečko Marko ne shvata zbog čega se ona toliko interesuje za njegovu bivšu devojku i veruje da ga ovim Jovana samo testira. Priznaje da više nema živaca da priča o Ireni, a neke anegdote iz bivše veze je, na Jovanino insistiranje, prepričavao i po sedam puta.

– Jovana me često pita takve detalje o Ireni, da na neka pitanja ni ne znam odgovor. Kako ja da znam da li se moja bivša devojka farbala i zašto je trebalo da imam mišljenje o njenom stilu oblačenja – izjavio je Marko i dodao da najteže podnosi to što ga svi ortaci zezaju da ima ludu devojku jer „ko je još video da sadašnja devojka voli bivšu“.

Jovana nam je priznala da se vrlo često ljuti na Marka što ne samo da ne zove Irenu na kafu, nego neće ni da joj pošalje inboks. Kaže da bi rado pola svog vremena sa Markom rado prepustila „bivšoj koja mu je toliko dobrog učinila tokom dvogodišnje veze“.

Za kraj priznaje da se u poslednje vreme pomalo ohladila od Marka jer se sve češće pita „da li želi da bude sa osobom koja je u stanju da ostavi onako lepu devojku“.

Jasmina Gavrilov

 1. Milky kaže:

  Чини ми се да се овој девојци свиђа бивша њеног момка. Постоји могућност да је она лезбејка ;)

  1. Miki kaže:

   Ali moguće je i da je srećna zbog toga što Marko ima bivšu, a ne bivšeg.

 2. technocaja kaže:

  Kaže se “lezi-bejka”

  1. Shumsky kaže:

   lejzi-bLejka
   8)

 3. Ja sam kaže:

  Само прави простор за свог ,,бившег” дечка.
  Јована није само фризерка, она је и свингерка.
  И мене је ,,шишала”.

 4. Malo ja sam kaže:

  Eee, deco moja.
  Kada sam ja, onomad, svojoj rek'o da bivsa ima lepse oci od njenih poslednje sto videh na levo oko bese viljuska u njenoj desnoj ruci.
  Desno sam sam sebi iskopao, da se ne muci.
  Od tada jedemo samo prstima.

 5. Automobilizam kaže:

  Hahahah, odlicno svaka cast Jasmina kraljice!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *