nazad na vrh

Devojka sumnja da je dečko vara jer mu nakon izlaska sa društvom ne smrdi garderoba

Jovana i dalje ne veruje Draganu

BEOGRAD, 9. decembar 2019, (Njuz) – Jovana Aranđelović (23) optužila je svog momka Dragana Filipovića (28) da je vara nakon što se vratio iz izlaska, a garderoba mu nije smrdela na duvanski dim.

 

Ona mu je izbacila stvari kroz prozor i nije mu dozvolila da uđe u stan dok ne prizna da se viđa sa drugom devojkom.

 

– Satima sam pokušavao da joj objasnim da sam sa drugarima bio u kafiću u kojem nije dozvoljeno pušenje cigareta. Svi su, kao za inat, koristili samo glo, koji ne ispušta dim i gotovo se ne oseća nikakav miris. Tačno sam znao kakav će problem ispasti i molio sam drugare da odemo u neki zadimljeni kafić, gde ljudi normalno puše, ali oni nisu hteli ni da čuju – izjavio je Filipović u ispovesti za Njuz.

 

Prema njegovim rečima, kada je krenuo kući i omirisao svoju garderobu, shvatio je da će morati mnogo toga da objasni devojci.

 

– Čak sam i jurio za pušačima po ulici, pokušavajući da se malo nadimim, ali nisam uspeo. Na kraju se sve završilo tako što sam morao da dovedem konobara iz kafića da posvedoči da sam zaista te večeri bio u izlasku samo sa drugarima. Imam utisak da mi ni tada nije poverovala do kraja. Bolje bih se proveo da sam se vratio mirišući na ženski parfem – zaključio je ovaj mladi pravnik.

 

Redakcija Njuza

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix