Jovana i dalje ne veruje Draganu
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2019

Devojka sumnja da je dečko vara jer mu nakon izlaska sa društvom ne smrdi garderoba

BEOGRAD, 9. decembar 2019, (Njuz) – Jovana Aranđelović (23) optužila je svog momka Dragana Filipovića (28) da je vara nakon što se vratio iz izlaska, a garderoba mu nije smrdela na duvanski dim.

 

Ona mu je izbacila stvari kroz prozor i nije mu dozvolila da uđe u stan dok ne prizna da se viđa sa drugom devojkom.

 

– Satima sam pokušavao da joj objasnim da sam sa drugarima bio u kafiću u kojem nije dozvoljeno pušenje cigareta. Svi su, kao za inat, koristili samo glo, koji ne ispušta dim i gotovo se ne oseća nikakav miris. Tačno sam znao kakav će problem ispasti i molio sam drugare da odemo u neki zadimljeni kafić, gde ljudi normalno puše, ali oni nisu hteli ni da čuju – izjavio je Filipović u ispovesti za Njuz.

 

Prema njegovim rečima, kada je krenuo kući i omirisao svoju garderobu, shvatio je da će morati mnogo toga da objasni devojci.

 

– Čak sam i jurio za pušačima po ulici, pokušavajući da se malo nadimim, ali nisam uspeo. Na kraju se sve završilo tako što sam morao da dovedem konobara iz kafića da posvedoči da sam zaista te večeri bio u izlasku samo sa drugarima. Imam utisak da mi ni tada nije poverovala do kraja. Bolje bih se proveo da sam se vratio mirišući na ženski parfem – zaključio je ovaj mladi pravnik.

 

Redakcija Njuza

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *