nazad na vrh

Đilas prihvatio Tadićev predlog da još 15 dana ostane predsednik DS

Iz susreta je izostao standardni pozdrav "Kako si Điki, kako si Boki"

BEOGRAD, 25. oktobar 2012, (Njuz) – Zamenik predsednika Demokratke stranke i aktuelni gradonačelnik Dragan Đilas prihvatio je predlog aktuelnog predsednika DS i bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da se izborna skupština stranke umesto 10. novembra održi 25. novembra, kako bi Tadić još 15 dana bio predsednik stranke.

Kako otkriva izvor Njuza, ovaj dogovor postignut je na sastanku održanom danas pre podne.

– Početak sastanka nije mnogo obećavao jer nije počeo uobičjnim pozdravom “Kako si Điki, kako si Boki”. Sve je u početku delovalo dosta napeto, ali je ipak posle kraćeg razgovora dogovoreno odlaganje izborne skupštine kako bi Tadić ipak još malo bio predsednik stranke i u tom svojstvu pozdravio se sa svima onima sa kojima je godinama sarađivao – prenosi izvor Njuza.

Naš sagorovnik je izjavio da je Tadić zamolio da ne napušta svoju poziciju u teškim trenucima kada DS ostaje bez dugogodišnjeg predsednika i dobija novog.

– Tadić je, kako je rekao na sastanku, procenio da je najmanje što može da učini u ovom tenutku to da bude uz stranku kada ona ostaje bez svog, kako je naveo, verovatno najboljeg predsednika u istoriji – rekao je izvor Njuza.

Bane Grković

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. E da je Toma bio tako tolerantan kao Điki, gde bi Bokiju kraj bio.

 2. jos samo 15 minuta mama

 3. A hoce li i Djilas dobiti u amanet neko cvece koje treba da gaji i zaliva?…Bila bi steta da cvece i dalje ne cveta…

 4. Компромисно решенје!Овим ће врховни командант Вучић и нјегови фанови добити додатног простора за потенцијални маневар…

 5. Ma to je Drvosek uradio zbog Stankovica na Hrt-u,koji je pozvao Tadica u svoju emisiju ..ajde ,daj mu jos samo jednom ..a posle njega ,ja sam na redu!..

 6. Hvala Snezana, ja samo ne zelim da se zatvaraju oci pred problemima…cvece nije krivo zbog previranja u stranci…”jedan se otego drugi se protego”…

 7. Јој, људи, па дајте Тадићу нешто да отвори, или да путује негде! Кажу да је власт као дрога, па мора човек да се постепено скида с’ таквог порока… :)

 8. Tadic, kao i uvek, skromno. :)

 9. 25. novembra se predvidjaju velike snezne padavine.
  Sneg beo, on beo.
  On odlazi, belo ostaje.
  ,,I posle mene belo”, rece Boris i ode u drugi film.
  Putuj Borise.Tragovi u snegu nadzivece tvoju velicanstvenu predsednicku rolu.

 10. A šta drugo očekivati od Bote Nejakog? Gde nestade ona pesma: ”Izađi i BORISE!”?

 11. Zašto kostur ne skače bandžijem?Zato što nema m.da.

 12. Boki i Djiki!!! Nice!A i 15 dana biti predCednik njima nije malo makar i politicke partije.

 13. „Kako si Điki, kako si Boki“, kakvo je tamo vreme, pita li Oliver za mene?

 14. Zna Boto sta radi… Za 15. dana moze da dobije jos 15. priznanja od kominterne za sirenje bratstva i jedinstva u regionu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix