nazad na vrh

Đilas zbog zabrane prodaje alkohola nije uspeo da se napije posle smene sa mesta gradonačelnika

Đilas zakasnio deset minuta da kupi alkohol

BEOGRAD, 25. septembar 2013, (Njuz) – Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sinoć nije uspeo da tugu zbog smene sa čela prestonice utopi u alkoholu jer je prodavac u trafici nije želeo da mu proda vino zbog zabrane prodaje alkohola posle 22 sata, javlja reporter Njuza.

Đilas je, kako saznajemo, alkohol pokušao da kupi u trafici u bulevaru Kralja Aleksandra, ali ga je prodavac odbio uz obrazloženje da je lično gradonačelnik Beograda naložio da se donese uredba o zabrani prodaje alkohola i da on to mora da poštuje kako ne bi izgubio posao.

– Pokušao je da me ubedi rekavši da je prošlo tek 10 minuta posle 22 časa, da neće nikome da kaže, da je ta uredba ionako malo bezveze, ali kada sam ja ostao pri svom stavu, on je počeo da viče na mene. Rekao je ‘Slušaj, bre, ja sam gradonač…dobro, ja sam bivši gradonačelnik koji je doneo tu uredbu i ako ti ka kažem da jedna flaša vina posle 22 sata nikome nije naškodila, ima da me ispoštuješ!’” – ispričao je prodavac reporteru Njuza.

Prodavac je, kaže, na to odgovorio da odluka mora da se poštuje jer je doneta da bi se zaštitili život, zdravlje i bezbednost građana i jer je zahvaljujući njoj drastično opala stopa kriminala u Beogradu.

– Na to je samo dreknuo ‘Vratiću se ja!’, zgužvao nekoliko primeraka Kurira koji su se nalazili na pultu i otrčao prema Krunskoj ulici – rekao je prodavac.

Nenad Milosavljević

 1. Hahahahaha “Vraticu se ja…!”

 2. ko ne voli karanfile i pice posle 22 ne treba da zivi.he he.

 3. zamisljam za koji mesec sednicu DS-a oko bureta za zapaljenim smecem i flajku brlje kako zamotana u papir, kruzi od ruke do ruke… ..

 4. Pa i da mu je prodao alkoholno piće posle 22 on bi opet izgužvao dva tri kurira i pobegao ka krunskoj.

 5. Ne kupujem bas vino na trafici,a sumnjam i da ga ima…pa komentar imam samo na novinarstvo….

 6. Đilas gubi svoje monopolske poslove u Srbiji, jer je sve morao da prepusti glavnim mafijašima.

 7. Pa ko mu je kriv?? KO? sam je uveo zabranu!

 8. Eto, da je ranije smenjen, stigao bi da se napije!

 9. Ja sam cuo da kog Tome na selu moze da se pije non stop!

 10. znači nema rakije…znači mora jogurt…

 11. Jeste bas …

 12. Jeste bas ce on da se raspravlja sa prodavcem… Nisam nikako na njegovoj strani,on jeste lopov koji zna svaku rupu u zakonu i to dobro koristi, ali moze da okrene broj i da mu stigne tona pica ako hoce… Ne dozvolite da ovi glupi novinari prave majmune od vas sa ovako glupim izmisljotinama…

 13. Od svih drvosekovih nebuloznih ”ideja”(fontana na Slaviji, replika Terazija kod buvljaka itd.), statista u ”Igrama Prestola”, n.bakarec, pronašao je METRO, koji je bio i ostao samo na nivou marketinškog balona! Po Orvelu, to se zove – zločin misli.

 14. mogao je pivo da kupi kod mene u komsiluku.
  Kriju ga iza mleka.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix