njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. feb. 2012

Diler steroida i dalje ne razume zašto se sportisti zahvaljuju Bogu a ne njemu

Diler želi da i on konačno dobije zaslugu za uspehe sportista

NOVI SAD, 29. februar 2012, (Njuz) – Zoran Filipović (31), jedan od najpoznatijih dilera steroida u Evropi, i dalje ne može da shvati zašto se sportisti za svoje uspehe konstatno zahvaljuju Bogu, a ne njemu.

– Smatram da je ovo zaista postalo nečuveno. Dugo godina već ćutim i puštam da se moje zasluge pripisuju drugome, ali sada je već prevršilo svaku meru – izjavio je Zoran – To što si istrčao 100 metara ispod 10 sekundi i to što možeš da odvozaš ceo Tur De Frans u rekordnom roku i podigneš do tri puta svoju telesnu masu u tegovima nema nikakve veza sa Bogom, nego sa 400mg boldenona koje sedmično uzimaš i 0.5 arimideksa svaki drugi dan, koje ti niko drugi sem mene ne nabavlja – dodao je Zoran vidno iznerviran.

Zoran je u nastavku razgovora istakao da baš kao što ti sportisti koji koriste njegovu robu dobijaju pohvale i priznanja prema odlično obavljenom poslu, isto tako bi i on želeo da za njegove profesionalne usluge dobije priznanje i poštovanje koje zaslužuje od onih čije karijere zavise od njegovog proizvoda.

Ovaj diler je rekao da više neće tolerisati ovakvo ponašanje i da će jedino sarađivati sa onim sportistima koji obećaju da će reklamirati njegovu firmu na velikim takmičenjima na kojima će praviti impresivne rezultate.

Goran Mirković

  1. samurajac kaže:

    Pa Zoran im je bog – šta se buni? :D

  2. celtic kaže:

    Dolje recepti, pravda za nandrolon i boldenon!!!!

  3. sloboda(n) kaže:

    iz tvoga sprica u moje medalje amen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *