U restoranu demantuju da je dim izazvan namerno
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

12. aug. 2016

Dim iz kuhinje skupštinskog restorana označio da je izabrana nova vlada

BEOGRAD, 12. avgust 2016, (Njuz) – Beli dim koji se sinoć oko 18 časova pojavio iz kuhinje skupštinskog restorana označio je izbor nove vlade, javili su svi domaći mediji.

U restoranu demantuju da je dim izazvan namerno, već tvrde da je on rezultat velike navale poslanika u restoran nakon kraja višednevnog zasedanja.

– Čim je glasanje o izboru članova nove vlade završeno, veliki broj poslanika nagrnuo je u restoran, pa sam naredio kuvarima da pojačaju pripremu jela – kaže za Njuz glavni kuvar skupštinskog restorana Gojko Miletić – Na meniju smo imali krmenadle i bele vešalice, ali pošto smo ih pravili u mnogo većem broju nego inače, zbog previše ulja i začina, napravio se dim u kuhinji pa smo morali da otvorimo prozore – otkriva uzrok ove neobične pojave Šef Gojko, kako ga svi iz milošte zovi u parlamentu – Bela boja dima mora da je od vešalica, a možda i od zaprške, ne znam tačno – dodao je on.

Simpatizeri SNS-a, koji su se okupili ispred skupštine, oduševljeno su reagovali čim su ugledali dim kako se izdiže visoko iznad zgrade parlamenta.

– Pretpostavljam da je u pitanju običaj da se na taj način označi da imamo novu vladu. Mi smo jako srećni što smo konačno dobili nove ljude u vladi, koja se razlikuje od svih dosadašnjih i koja će raditi u interesu svih građana na njihovom boljitku, kroz proces neophodnih reformi – rekao je simpatizer Srpske napredne stranke koji je želeo da ostane anoniman i koji je dodao da mora da prekida razgovor kako bi pojeo sendvič, pošto, kako kaže, “ništa nije jeo od juče pre podne”.

Novi premijer Aleksandar Vučič obratio se okupljenoj masi sa prozora skupštine odakle ih je blagoslovio obećanjem da će im biti bolje za dve, najviše dve i po godine.

Miroslav Vujović

 1. vitez kaže:

  Da, i konstantovano da su svi Ministri muškarci.

 2. DrBre kaže:

  Vladajuća koalicija ne jede u kafeteriji. Živa istina. Samo opozicija jede tamo.

 3. patrijota bez iskustva kaže:

  Ja sam mislio da ovi iz SNS samo puštaju maglu, a sad počeli i dim.

  1. voya montoya kaže:

   Počelo zaprašivanje komaraca…

 4. Prolaznik kaže:

  A, ko se uverio jel’ novoproglašeni ima muda?

 5. Ja sam kaže:

  Nova Vlada je 3,14ckin dim.

  1. Djole kaže:

   Slazem se.

 6. Djole kaže:

  Pravi ste kraljevi .

 7. да, бре kaže:

  Пропустили сте подједнако важну вест (ваљда је промакла због дима) да ће сви оброци у скупштинском ресторану који се састоје од меса да поскупе (због актуелног поскупљења меса) за 20 динара па посланици очекују повећање посланичких плата за 20% како не би гладовали.

 8. Рубљов kaže:

  Бели дим од белих вешалица у част белих бубрега од којих је лабудово премијер…У то име, бићу слободан да дам оглас:
  Продајем владу за бубреге.

 9. voya montoya kaže:

  A krmenadle i šnicle stigle iz Narodne banke Srbije,zbog sezonskog poskupljenja i sezonske propasti svinjarstva.No,dim se vije,vije,za slobodu Srbije…iz visokog Doma gladnih i alavih…Nije petootobarski dim,nije primećeno da išta iznose,,,

 10. scoby kaže:

  Eto sta je doneo povratak ortodoksnih seseljoida u Skupstinu, poceli se da pale vestice. Najgore je to sto su istaknute vestice, njihove dojucerasnje stranacke koleginice…

 11. voya montoya kaže:

  Gde nema cenzure,ima pregledanje…!!!???Ko da čeka narodnu poslovicu:Gde ima dima,bitići i vatra…

  1. Mile kaže:

   SVAKA ČAST,GOSP.ALEKSANDRE VELIKI.TA POPULACIJA KOJOJ SI BESKRAJNO ZAHVALAN ZA PODRŠKU TVOJIM REFORMAMA I BEZ KOJIH ONE NE BI IMALE USPEHA,NEMA VREMENA DA SAČEKA POVEĆANJE PENZIJA I TAJ BOLJI ŽIVOT KOJI TI OBEĆAVAŠ ZA 30 DO 40 GODINA.JEDNOSTAVNO,BIOLOŠKI SAT IM OTKUCAVA.I UMESTO DA PRVA I OSETNA POVEĆANJA URADIŠ KOD TE POPULACIJE,TI SE SA NJOM JOŠ I SPRDAŠ!?POSEBNA JE TEMA,KOJI JE ZAKONSKI OSNOV BIO DA SE PENZIONERIMA OTIMA NEŠTO ŠTO SU ZARADILI I STEKLI SVOJIM MINULIM RADOM.ALAL TI VERA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *