nazad na vrh

Dinkić poslao CV svim vladama sveta

Dinkić ne vidi sebe u zemlji u kojoj nije deo Vlade

BEOGRAD, 31. jul 2013, (Njuz) – Nakon što je premijer Ivica Dačić saopštio da URS više neće biti deo Vlade Srbije, lider ove stranke Mlađan Dinkić poslao je svoj CV svim vladama sveta.

Dinkić je u izjavi za Njuz objasnio da je bio prinuđen na ovaj korak jer, bez obzira na to koliko voli Srbiju, ne vidi sebe u zemlji u kojoj ne može da bude deo Vlade.

– Zbog krajnje nekorektnog odnosa dosadašnjih partnera u Vladi i njihovog nerazumevanja moje potrebe da budem na ministarskoj funkciji rešio sam da odem iz Srbije i da egzistenciju obezbedim u Vladi neke druge zemlje – rekao je Dinkić.

– Prosledio sam CV sa fotografijom u ministarskoj fotelji svim vladama sveta, kao i motivaciono pismo u kom sam objasnio zbog čega sam baš ja idealna osoba za tu poziciju. S obzirom na iskustvo koje imam kada je u pitanju učestvovanje u različitim vladama, kao i na preporuke dosadašnjih koalicionih partnera, očekujem da će me uskoro kontakirati HR služba neke strane vlade – izjavio je lider URS-a, koji je naglasio u CV-ju da voli timski rad, da je nepušač i da se bavi sportom i da mu je hobi bavljenje muzikom.

Dinkić je istakao da će prilikom izbora države čijoj će se Vladi priključiti presudna biti funkcija koju mu ponude i da će prednost imati one zemlje koje mu ponude da on sastavi Vladu.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Otiso si, sarmu probo nisi

 2. Djomla, predlazem ti da udjes na Farmu i Velikog brata na ejsen. Da vidis malo kako izgleda kad te neko drugi jebe…

 3. Njega bi svaka vlada zaposlila, ali u vladu sebi neprijateljske zemlje.

  Ocekujem da nista nece biti i da necemo vise ni cuti za njega, kao klasicna marioneta, kada se iz nje izvuce ruka, ona kao krpa padne na pod. Kao Tadic. Boris, to nam je bio predsednik neko vreme.

  Jedino je pitanje u koga ce sada da se zavuce ruka na kojoj je bila ova marioneta….

  • boktejebo, citam blic, dolazi jebac keve iz MMF-a na Dinkicevo mesto, dakle, Picousti dovodi lutkara licno, ocigledno je sjebavanje srbije stiglo dotle da dalje i vise moze samo vrhunski strucnjak….

   • “Picousti”- sjajan izraz…mi smo zvali nekada ,početkom 60.-ih našeg direktora Gimnazije “Picsaszaj”=”Picousti”….Fenomenalana koencidencija!

 4. To je taj postoperativni sok kad pacijent ne moze da se navikne na normalan zivot i pokusava da se ponovo sjedini sa foteljom. Zato se pacijenti cesto nakon operacije salju u celiju na vise godina kako bi se poptuno rehabilitovali.

 5. Dodji Mladjo da zajedno pisemo VC – pardon – CV!

 6. hvala ti boze kad docekasmo i ovaj dan :D

  sreca,sreca radost.12 godina lazes narod ma dosta je vise

  nece nama biti bolje od lopova ko zna koliko je para ukrao moze ziveti u bilo kojoj zemlji

 7. Da se desi da postane predsednik americkih federalnih rezervi ili CEO Goldman Sachs-a… Ali nije svet te srece.

 8. Od kada čitam vaš list, dopadalo mi se što izveštavate precizno i necenzurisano.
  Ali ovo je već preterano i smatram da ova vest nije tačna.
  S’ poštovanjem

 9. Znači, ode nam mladi, perspektivni stručnjak u beli svet. Ova vlast i ova država stvarno ne umeju da prepoznaju potencijal.
  Šteta…
  A možda i nije.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix