nazad na vrh

Dinkić šokiran da je Dačić šokiran što je Nikolić šokiran da je Vučić šokiran cifrom potrošenom na Milanski edikt

Dačić je poručio da šokiranost Vučića neće posredno uticati samo na njega, Nikolića i Dinkića

BEOGRAD, 7. jun 2013, (Njuz) – Ministar odbrane i prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je šokiran cifrom koja je potrošena na proslavu Milanskog edikta, što je zapanjilo predsednika Srbije Tomislava Nikolića, čime je premijer Ivica Dačić bio zabezeknut, prenerazivši pri tom ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića.

– Ne mogu da verujem da je se Ivica Dačić zaprepastio time što je Nikolić zbunjen činjenicom da je Vučić konsterniran što je na Milanski edikt potrošeno brdo para – rekao je Dinkić.

Predsednik Nikolić, koji je gotovo u istom trenutku zbunio Dačića time što je bio šokiran od strane Vučića, kaže da je protiv svoje volje već dva puta do sada bio primoran da gleda predstavu “Konstantin” i da ne zna koliko predstava košta, ali da “deluje da je skuplja nego što zaista jeste”.

Pred okupljenim novinarima, premijer Dačić je poručio da šokiranost Vučića neće posredno uticati samo na njega, Nikolića i Dinkića.

– Proslava Milanskog edikta nije toliko bitna za našu zemlju koliko je bitna za građane, koji od ovoga neće imati apsolutno nikakvu, ali višestruku korist – izjavio je premijer Dačić obraćajući se novinarima. –Poručite Vučiću da kaže Nikoliću da prenese Dinkiću kako radimo na tome da zaustavimo proslavu Milanskog edikta dok još nije kasno – zaključio je Dačić.

Kako Njuz saznaje i prenosi dalje, Aleksandar Vučić je preko Dinkića i Nikolića primio poruku premijera Dačića da će dati sve od sebe da proslava Milanskog edikta prođe u ”dostojanstvenoj atmosferi, iako je na nju potrošeno užasno malo para”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. a tek sto ce narod biti sokiran kada izadje predlog, da se zbog sokiranosti gore navedenih funkcionera, a u vezi milanskog edikta, plate smanje jos za 57 %, retroaktivno od marta 2011., kao i da se pod hitno smanji ukupan- bruto- broj penzuionera za 74,82% (u 0,82 % spadaju invalidi)

 2. dakle jos jednom aplauzi :)

 3. direktor galenike je zgrozen koje su pare potrosene na milanski edikt

 4. direktor galenike je zgrozen koje su pare potrosene na milanski edikt

 5. Sve samo šokovi…

 6. Ali, sve će to narod pozlatiti! Kad krene reka turista iz celog sveta (a najviše iz Milana) u Niš, procvetaće jug Srbije. To će samo biti potvrda dalekovide i visokoumne politike Vlade Srbije.

 7. A tek kako sam ja sam šokiran da je Dinkić šokiran da je Dačić šokiran što je Nikolić šokiran da je Vučić šokiran cifrom potrošenom na Milanski edikt

 8. A sva sreca sto g. Kostunica jos nije obavesten.. Kako bi se tek on iskolacio od cuda…al bice i to…novi izbori ko borba gladijatora…ave Cezare!

 9. Šokiran sam jer čitam šokiran a u mislima mi – šlogiran!!

 10. Baba za dedu, deda za repu…i iščupaše kulturu iz Srbije…do poslednje pare…

 11. Mislim da treba da preimenujemo odbor za preimenovanje ulica u odbor za preimenovanje ulica i edikata kako bi isti posle preimenovao milanski u niški edikt, čisto da ne trošimo tolke pare na reklamiranje Milana. Imaju oni fudbalski klub.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix