njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

07. jun. 2013

Dinkić šokiran da je Dačić šokiran što je Nikolić šokiran da je Vučić šokiran cifrom potrošenom na Milanski edikt

Dačić je poručio da šokiranost Vučića neće posredno uticati samo na njega, Nikolića i Dinkića

BEOGRAD, 7. jun 2013, (Njuz) – Ministar odbrane i prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je šokiran cifrom koja je potrošena na proslavu Milanskog edikta, što je zapanjilo predsednika Srbije Tomislava Nikolića, čime je premijer Ivica Dačić bio zabezeknut, prenerazivši pri tom ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića.

– Ne mogu da verujem da je se Ivica Dačić zaprepastio time što je Nikolić zbunjen činjenicom da je Vučić konsterniran što je na Milanski edikt potrošeno brdo para – rekao je Dinkić.

Predsednik Nikolić, koji je gotovo u istom trenutku zbunio Dačića time što je bio šokiran od strane Vučića, kaže da je protiv svoje volje već dva puta do sada bio primoran da gleda predstavu “Konstantin” i da ne zna koliko predstava košta, ali da “deluje da je skuplja nego što zaista jeste”.

Pred okupljenim novinarima, premijer Dačić je poručio da šokiranost Vučića neće posredno uticati samo na njega, Nikolića i Dinkića.

– Proslava Milanskog edikta nije toliko bitna za našu zemlju koliko je bitna za građane, koji od ovoga neće imati apsolutno nikakvu, ali višestruku korist – izjavio je premijer Dačić obraćajući se novinarima. –Poručite Vučiću da kaže Nikoliću da prenese Dinkiću kako radimo na tome da zaustavimo proslavu Milanskog edikta dok još nije kasno – zaključio je Dačić.

Kako Njuz saznaje i prenosi dalje, Aleksandar Vučić je preko Dinkića i Nikolića primio poruku premijera Dačića da će dati sve od sebe da proslava Milanskog edikta prođe u ”dostojanstvenoj atmosferi, iako je na nju potrošeno užasno malo para”.

Viktor Marković

 1. himalajac kaže:

  a tek sto ce narod biti sokiran kada izadje predlog, da se zbog sokiranosti gore navedenih funkcionera, a u vezi milanskog edikta, plate smanje jos za 57 %, retroaktivno od marta 2011., kao i da se pod hitno smanji ukupan- bruto- broj penzuionera za 74,82% (u 0,82 % spadaju invalidi)

 2. Ivan kaže:

  dakle jos jednom aplauzi :)

 3. bik koji sjedi kaže:

  direktor galenike je zgrozen koje su pare potrosene na milanski edikt

 4. bik koji sjedi kaže:

  direktor galenike je zgrozen koje su pare potrosene na milanski edikt

 5. Polovni Buntovnik kaže:

  Sve samo šokovi…

 6. scoby kaže:

  Ali, sve će to narod pozlatiti! Kad krene reka turista iz celog sveta (a najviše iz Milana) u Niš, procvetaće jug Srbije. To će samo biti potvrda dalekovide i visokoumne politike Vlade Srbije.

 7. premijer iz senke kaže:

  A tek kako sam ja sam šokiran da je Dinkić šokiran da je Dačić šokiran što je Nikolić šokiran da je Vučić šokiran cifrom potrošenom na Milanski edikt

 8. ariela kaže:

  A sva sreca sto g. Kostunica jos nije obavesten.. Kako bi se tek on iskolacio od cuda…al bice i to…novi izbori ko borba gladijatora…ave Cezare!

 9. Miloje kaže:

  Šokiran sam jer čitam šokiran a u mislima mi – šlogiran!!

 10. Ikebana kaže:

  Baba za dedu, deda za repu…i iščupaše kulturu iz Srbije…do poslednje pare…

 11. rogre kaže:

  Mislim da treba da preimenujemo odbor za preimenovanje ulica u odbor za preimenovanje ulica i edikata kako bi isti posle preimenovao milanski u niški edikt, čisto da ne trošimo tolke pare na reklamiranje Milana. Imaju oni fudbalski klub.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *