njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. maj. 2013

Dinkić spasio Srbiju od još jednog poreza koji je hteo da uvede Dinkić

Dinkić smatra da će svu krivicu za usvajanje zakona snositi isključivo Mlađan Dinkić

BEOGRAD, 23. maj 2013, (Njuz) – Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da takozvani porez na okućnice, čije je usvajanje predložilo Ministrstvo finansija pod vođstvom Mlađana Dinkića, neće biti usvojen, a ako se to ipak desi, „krivicu će snositi isključivo Mlađan Dinkić“.

– Razgovarao sam jutros sa Mlađanom Dinkićem i predočio mu da u ovom trenutku nije pametno uvoditi namet na dobro koje su ljudi uvek smatrali besplatnim. Saslušao me je i rekao da je zakon već u proceduri, ali da će sa svojim ministarstvom pokušati da iz njega izuzme deo o porezu na okućnicu – rekao je Dinkić.

Prema rečima ministra finansija, građani ne smeju da plaćaju ceh Dinkićevog neodgovornog vođenja poreske i fiskalne politike.

– Ne mogu se građanima tek tako nametati razni porezi u ovim kriznim vremenima. Država nema novca, ali ga građani imaju još manje, tako da poručujem Mlađanu Dinkiću da sledeći put malo razmisli pre nego što predloži neki porez, a potom ga posle nekoliko dana povlači i umiruje građane – rekao je Mlađan Dinkić.

Dinkić je podsetio na prethodni Dinkićev „gaf“ kada je najpre najavljen porez na drugu nekretninu vredniju od 50.000 evra, a kasnije se od toga odustalo.

– Ponekad imam utisak da se takve stvari čine zarad ličnog marketinga. Najpre se najavi nova globa za građane, potom Dinkić izađe i kaže da od toga neće biti ništa i tako ubira poene kod građana, iako je upravo on taj koji je predložio uvođenje poreza. Ja tako nešto nikada ne bih uradio – kategorično je zaključio Mlađan Dinkić.

Nenad Milosavljević

 1. Mlađan Dinkić kaže:

  Ja se ne slazem ni sa jednim od obojice! Oni ne znaju sta pricaju!

 2. premijer iz senke kaže:

  kako mi javlja moj treci Dinkic iz senke, ovaj drugi Dinkic ce sad da obeca 2000 evra!

 3. Majkan kaže:

  sve je moguce sem drvene peci..

 4. Ja sam kaže:

  Aleksandar V. :
  -I nad Dinkicem ima Dinkic.

  1. toma diploma kaže:

   To je Nada Macura, vrhovni vladar iz senke.

 5. Nataša kaže:

  Ovaj tera zajebanciju sa nama.Šta glumi-višestruku ličnost?!
  “A,one silne parice ko je ukrao”?
  Dinkić:
  “A,to?Ma,to je onaj šesti Dinkić,sram ga bilo!Sreća,te ga ja,trenutni Dinkić,uopšte ne poznajem”!

 6. steva iz kule kaže:

  a gde je slika onog drugog Dinkuca.?. da bi se daljna situacija mogla bolje pratiti…

 7. aleksandar kaže:

  procitajte ekonomiju destrukcije, knjigu koju je dinkic napisao dok je bio opozicionar milosevicu, pa cete skontati o kakvom se psetu radi

  1. aleksandar kaže:

   usput, kako covek sa fejsa rece, trazio sam na youtube “tezina lanaca” i dok sam gledao film je sklonjen, nestao… nasao sam na engleskom “the weight of chains”, vrrrrlo poucno stivo…

 8. maliopalube kaže:

  Gollum, Gollum…

 9. limundovac kaže:

  dr jekyll and mister hyde

 10. vesna kaže:

  Pogledajte mislim neki id Blic stripova, kako su ga opisali kao muvu koja leti i slece na svako g. A sta ce, da ima sta pametnije raditi on bi radio. Glasam za Mrku i njega kao Careve, mada je tesna konkurencija Velja, Kostunica, onaj preletac Knezevic sa zlocinackom facom… Imamo izbora , kako nemamo, za gore od najgorih

 11. Tetka kaže:

  Њега, али, видим, тј чујем, и неке друге из његове партије је тешко превазићи у бисерима! Чујем вечерас да један УРС-овац (Чучковић) каже да ће ударити на сиву економију, а међу првима је споменуо оне “што шишају нокте по становима”!

 12. Sasa kaže:

  Zalosno, ali ovo je istinita vest. Izgleda su vrata od ludnice ostala otvorena, pa ovaj pravo na ministrasko mesto. Neko je napisao, na nekom forumu: “Ko ne poludi u Srbiji, taj stvarno nije normalan” Izgleda je taj na forumu dao dobru dijagnozu.

 13. zexx kaže:

  I ministar finansija Dinkic i ovaj Dinkic sto vodi ministarstvo finansija su ista go*na,rade sve u dogovoru i zaje*avaju posteni(nista licno ljudi,takvi smo kakvi smo- i glupi) svet.

 14. Jajaja kaže:

  Jebo lud zbunjenog

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *