Direktor odbio da primi mito od svih drugih kandidata
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

07. nov. 2015

Direktor firme uspeo da zaposli sina bez davanja mita

KRUŠEVAC, 7. novembar 2015, (Njuz) – Direktor jedne kruševačke kompanije uspeo je da zaposli rođenog sina u svojoj firmi, bez davanja mita bilo kome, saznaje Njuz.

Generalni direktor prerađivačke industrije iz Kruševca, uz podršku gotovo svih zaposlenih u kompaniji, uspeo je iz trećeg pokušaja da na mesto zamenika direktora zaposli svog osamnaestogodišnjeg sina regularnim putem, bez ikakvih malverzacija i podmićivanja bilo koga.

– Imali smo velikih problema da nađemo adekvatnog čoveka za tako odgovornu funkciju. Mnogi su pokušavali da me podmite kako bih zaposlio nekoga preko veze međutim ja sam lično, posle dve neprospavane noći, prelomio da regularnim putem zaposlimo moga sina za koga niko nije bio spreman da ponudi nikakav novac ali koji poseduje kvalitet, i ljudski i profesionalni – istakao je ponosni direktor čiji identitet iz bezbednosnih razloga ne smemo da otkrijemo.

– Ovim činom smo pokazali i dokazali da je korupcija u našem kolektivu iskorenjena i da možemo biti primer drugim kompanijama kako treba da postupe prilikom zapošljavanja novih kadrova. Moj mlađi sin ima sedamnaest godina i jedva čekam da dogodine i njega zaposlimo na apsolutno regularan način bez bilo kakve protekcije – rekao je generalni direktor i pobrao aplauze prisutnih članova porodice koji su zaposleni u ovoj kompaniji.

 

Marko Kovač

 

 

 

 

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Nek se sad neko usudi da protivureci Velikom Vodji, koji odavno tvrdi da u Srbiji svakim danom ide sve bolje!

  1. voya montoya kaže:

   Bolje bolje,sve me bolje…naročito ledja .

 2. Рубљов kaže:

  Снајку је такође запослио, само њој је тражио, а она му је дала…

 3. strani placenik kaže:

  Pa nije otkrio toplu vodu. Nikolic nije uzeo ni paru svom sinu da ga pusti da sazida vikendicu pored njegove na obali neke reke.
  Cak mu je zdusno i pomogao.
  Tako da ovaj moze biti i optuzen za plagijat.

  1. vitez kaže:

   Ma šta ste se hvatili za te vikenice, sinu je dao ceo Kragujevac a snajki Višu poslovnu školu, doduše nisu ih još otkupili ali su dobili pravo upravljanja verovatno na 99 god.

 4. voya montoya kaže:

  Znači mladji tj. mali ,je već naredne ,2016. savetnik i konsultant…

 5. Suhi Kruho kaže:

  Pa ako i sina plati 355 eura što mu u šakama podrhtavaju i podigne mu plaću za jedno dva odsto, prerađivačka industrija domaćih svinja ima da bankrotira.
  Dobri ekonomski pokazatelji su pokazali sa je cijela Srbija od početka ovije godine uvezla više od 13.000 tona živih svinja, u nevarijabilnoj vrijednosti od 16,4 milijuna eura. S druge strane iz naše zemlje, posle višešečasovnog čekanja na graničnom prelazu Horgoš, “izašlo” je svega 238 tona živih svinja, čija je vrijednost oko 337.000 eura, pišu Večernje Novosti. Naša diplomirana penzionerka Dr Nada Macura (69) je preporučila duboke čizme i fantomke preko ušiju.
  Srbija (i Niška Banja) su izrazile zabrinutost za Finsku, čiji prognozirani rast ekonomije za 2017. neće da skoči više od 1,1 odsto.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *