nazad na vrh

DIRLJIVO: Verni autobus GSP-a prevalio 1000 kilometara da bi pronašao svog vozača u Nemačkoj

Ekskluzivna fotografija emotivnog susreta

BEOGRAD, 19. februar 2019, (Njuz) – Autobus GSP-a prešao je više od 1.000 kilometara da bi pronašao svog vozača koji ga je napustio i otišao u Nemačku da radi.

Vozača koji sada živi i radi u Minhenu čekalo je veliko iznenađenje kada je jednog jutra krenuo na posao.

– Kada sam izašao iz zgrade, ugledao sam autobus kako stoji ispred ulaza. Kada me je primetio, počeo je veselo da turira. Odmah sam bio siguran sa je to moj Mićko, tako sam ga zvao. Prepoznao sam ga po specifičnom ogrebotinama na vratima i krznu kojim sam obložio volan – izjavio je vozač Radovan Ninčić za Njuz.

On, kako kaže, ne zna kako je autobus uspeo da prevali toliki put i dođe baš ispred njegove zgrade, ali pretpostavlja da je pratio trag mirisa.

– Izgleda da još nisam u potpunosti sprao miris dizela i enterijera autobusa, pa me je tako našao. Moram priznati da sam se malo i rasplakao kada sam video Mićka, bili smo baš dosta vezani, ali sada imam problem što ne znam gde da ga smestim. Imam garažu, ali autobus je prevelik za nju. Za sada ga držim u stanu. Voli da noću uskoči kod mene i žene u krevet i spava kod naših nogu, ali moraćemo da nađemo neko trajnije rešenje – naveo je Ninčić i zaključio da se posle svega svakako više neće razdvajati od svog vernog četvorotočknog ljubimca.

Nenad Milosavljević

  1. Znači to je taj bus koji je nedavno nestao iz GSP garaže i zbog toga usledile smene rukovodstva?

  2. I u Subotici već nekoliko dana polovina vozača gradskih autobusa su otvorili bolovanje, pa štrajkuju zbog malih plata i međuljudskih odnosa u kolektivu. U Suboticatrans-u su zaposlene čitave familije u administraciji: referenti, knjigovođe, službenici, kontrolori, i sl.- koji zbog svoje stručnosti(kupljene diplome o završenoj srednjoj školi) imaju veće plate nego malobrojni vozači.

  3. Pošto nema garažu neka ga smesti u Sport Bili torbu.

  4. Ma j….,autobus Ana postala otac!

  5. Zemljo otvori se!?!?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix