DJ MKDSB je najavio da će ispred vlade pustiti svoj "Zabrinuti miks"
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

07. jun. 2017

DJ-evi najavili proteste ispred vlade jer im muzička fontana uzima posao

BEOGRAD, 7. jun 2017, (Njuz) – Veliki broj didžejeva najavio je da će izaći na proteste ispred Vlade Srbije jer im je fontana na Slaviji za samo tri dana rada gotovo prepolovila prihode.

Didžejevi tvrde da im muzička fontana „uzima hleb“ i da ima povlašćen položaj u odnosu na njih jer joj je omogućeno da muziku pušta čak dva puta dnevno svakog dan.

– U pitanju je potpuno nelojalna konkurencija jer niko od nas nema priliku da muziku pušta dva puta dnevno na jednom od najvećih trgova u prestonici. Pritom fontana sve vreme „vrti“ potpuno isti set pesama, ne trudi se čak ni da miksuje, što je sa aspekta didžejinga nedopustivo – Kaže DJ MKDSB iz Beograda.

Prema njegovim rečima, didžejevi će tražiti ili da se fontani oduzme dozvola za puštanje muzike ili da se i njima omogući da puštaju muziku na Slaviji.

– Ovo samo pokazuje kakav odnos država ima prema didžejevima. Mi smo praktično građani drugog reda, čak i fontana ima više prava od nas, tako da nam nije preostalo ništa nego da krenemo u proteste – objasnio je za Njuz MKDSB.

Iz Udruženog granskog sindikata didžejeva najavljeno je da će, ukoliko protest upozorenja ne urodi plodom, didžejevi radikalizovati proteste tako što će svojim miksetama i zvučnicima blokirati Nemanjinu ulicu.

Nenad Milosavljević

  1. Ja sam kaže:

    A o dimu koji zaklanja vidik na fontanu, dimu koji već 20 dana izbija iz spaljene deponije u Vinci, dimu sa otrovnim gasovima koji su bezopasni-za mrtve, dimu koji je primetio ,,neznatan broj’ od milion beogradjana…ni reci!?

    1. Ja sam kaže:

      Povlačim pridiku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *