njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. jan. 2012

DNK analizama utvrđeno: Svaki treći komšija otac

Ovakvi testovi znače komšijama u slučaju budućih konfrotacija za muževima

BEOGRAD, 17. januar 2012, (Njuz) – Najnovija ispitivanja pokazala su da oko 30 odsto komšija koji se testiraju dobiju rezultat koji potvrđuje njihovo očinstvo, mada u taj procenat pored komšija treba dodati i poštare, putujuće trgovce i onog lika što se prijavio na časove joge, izjavio je rukovodilac DNK laboratorije Stojko Popadić u razgovoru za Njuz.

– Pri interpretaciji ovih statistika ne smemo zaboraviti da se one odnose samo na komšije koje već imaju neki razlog da sumnjaju u svoje očinstvo, pa stoga i dolaze na testiranje – rekao je Popadić, dodajući da je u opštoj populaciji taj broj znatno manji i iznosi svega oko deset odsto onih najupornijih.

– Među testovima po privatnom zahtevu, najveći broj se obavlja uz identifikaciju stranaka, u proceduri koja obezbeđuje da kasniji nalazi mogu biti verodostojni dokaz u eventualnoj konfrontaciji sa mužem. Utvrđivanje očinstva moguće je i u trudnoći. To se čini u ginekološkim ordinacijama, a procedura je bezbedna za plod, dalju trudnoću i dalji brak – dodao je Popadić

Na konstataciju novinara Njuza da njegov sin sa porodične slike ima istu kosu, oči i oblik glave kao Žika vodoinstalater, koji servisira čitav kraj, Popadić je rekao da je reč o slučajnosti.

X.I.O.

 1. Marko kaže:

  potpuno sipod proseka je tekst

  1. Golub kaže:

   Žao mi je… ali moram da se složim sa Markom…… ipak….

  2. Ђеки kaže:

   Јесте, текст је испод просека, али не треба бити тако размажен.

   Колико се ви, људи, смејете у реалном животу? И колико често ви смислите, урадите, кажете нешто смешно? Колико сте ви сами духовити и креативни?

   А често, кад је текст заиста смешан, неко остави овакав коментар, зато што људи генерално све мање имају смисла за хумор… Јел’ примећујете да све мање има и вицева, и неког зајебавања, а све више политичке коректности, кредита, жалби и притужби. А хумор се преселио на безбедно место – у медије, и сви очекују да их неко други забави, и све теже то икоме полази за руком…

 2. TR kaže:

  Kraj je najbolji hahahha

 3. Niksa kaže:

  Ovo je totalno bez veze.

 4. Aleh kaže:

  E ako je Stojko Popadić tako rekao onda je tako.

 5. ariela kaže:

  I bez DNK moze da se sazna jel komsija posecivao vasu gospodju…kao primer evo jednog vica koji govri sve…Amerikanac Nemac i nas covek negde na terenu raspravljaju kako znaju sta im zene rade dok su na putu. Kaze Amer: uveo sam najsavremenija sredstva prisluskivanja ma muva se cuje kad udje …ah kaze Nemac nista bez kamera…ja sam celu kucu stavio pod video nadzor pa nek izvoli gospodja ako sme…a nas kaze…ajte molim vas to je sve preskupo…ja dodjem kuci i sa vrata viknem komsinicu: Mileva fukso jedna dolazi ovamo! A on ce…a tako ja fuksa a dok si ti bio na putu zena ti bila i sa Zikom komsijom i sa Lazom komsijom…itd itd…Stari srpski najprovereniji nacin spijuniranja komsiluka…:)

 6. zorka kaže:

  dokaz da je komsija komsiji najbolji prijatelj … a ne pas!!!

 7. snezana kaže:

  pa kad nisu platili u nf prisustvo prilikom pravljenja deteta

 8. ravena kaže:

  ludi ste, kako vam mozak radi :)))

 9. himalajac kaže:

  jel ovaj Popadic jedan od onih iz “boljeg zivota”?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *