njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

12. maj. 2013

Do 2019. godine ponestaće građana za učešće u rijaliti programima

Srbija bi uskoro mogla da dođe u situaciju da mora da uvozi nove učesnike za rijaliti programe

SREMSKA KAMENICA, 12. maj 2013, (Njuz) – Naučnici sa Instituta za proučavanje rijalitija iz Sremske Kamenice došli su do zabrinjavajućeg otkrića da Srbiji do kraja 2019. godine preti nestašica građana koji bi mogli da učestvuju u nekoj od rijaliti emisija.

Doktor Mirko Laban, koji je vodio istraživanje, napominje da se za šest godina Srbiji može desiti situacija da bude prinuđena da uvozi učesnike zabavnih programa iz okolnih zemalja jer do tada, prema njihovim istraživanjima, u Srbiji neće živeti nijedna osoba koja za svog života nije uzela učešće u nekom od rijaliti programa.

– Zaključno sa poslednjom epizodom “Ja imam talenat”, broj građana koji su do sada učestvovali u nekoj od rijaliti emisija, u odnosu na ukupnu populaciju, iznosi 34 procenata. Međutim, istraživanje je pokazalo da ovaj trend ide uzlaznom putanjom i da bi 2019. godine nakon učešća u “Prvom glasu Srbije”, “Farmi” i preostalih nekoliko desetina emisija, poslednji građanin Srbije trebalo da završi učešće u novogodišnjem Velikom bratu u decembru iste godine – objasnio je rezultate istraživanja doktor Laban.

– Predložićemo producentima svih rijaliti programa koje se emituju u Srbiji da za sve koji eventualno izvise za učešće u njihovim emisijama organizuju šou pod nazivom ”Ja se nisam takmičio u rijalitiju – rekao je on.

Doktor Laban je napomenuo i da je ovo poslednje istraživanje u vezi sa rijaliti emisijama jer će njegov tim od naredne godine uzeti učešće u serijalu “Ja sam istraživač”.

Miroslav Vujović

Marko Dražić

 1. Ikebana kaže:

  Ima i onaj rialiti “Preživeti u Srbiji od prvog do prvog”…

 2. Djura kaže:

  Па зар цела Србија није један велики риалити шоу “Луда кућа”?

 3. Štrajkač kaže:

  Ja predlazem Ekrema Jevrica za ministra dijaspore kome ce najvazniji zadatak biti pronalazenje VIP i regularnih ucesnika reality programa kako Srbija ne bi nazadovala u ovoj vaznoj oblasti, i ostala lider na Balkanu kao sto danas jeste!

 4. seljak kaže:

  Pustite reprize kao RTS.

 5. celtic kaže:

  2019. u Srbiji neće biti ni publike da gleda show!!!!

  1. Ikebana kaže:

   Da znaš…

 6. StakaZulu kaže:

  Ukoliko u Srbiji ponestane građana za rijaliti programe, uvek možemo da ih uvezemo iz zemalja u regionu, a ne kao do sada, samo da učestvuju građani iz Srbije i odnose pobede i pare!

  1. celtic kaže:

   Da, nismo kroz istoriju bili dovoljno ljubazni prema manjinama :-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *