Za svaki slučaj posebno biće pribavljeni dokazi, kaže ministar Nebojša Stefanović
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

28. dec. 2015

Do Nove godine hapšenje svih koji nisu glasali za SNS

BEOGRAD, 28. decembar 2015, (Njuz) – Do Nove godine u nekoliko opsežnih akcija biće uhapšeni svi za koje bude utvrđeno da nisu glasali za Srpsku naprednu stranku, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Prema rečima ministra Stefanovića, hapšenja će se, ako bude potrebno, biti nastavljena sve do Srpske Nove godine.

– Pokazaćemo da su pred zakonom svi koji nisu glasali za SNS potpuno isti, niko neće biti pošteđen. Ovo je samo početak borbe protiv neglasanja za Srpsku naprednu stranku, a cilj je da se ta jeziva pojava potpuno iskoreni – naveo je Stefanović.

Kako je ministar ocenio, hapšenja i procesuiranja onih koji ne glasaju za SNS ili ne glasaju uopšte biće obavljena na najozbiljniji mogući način.

– Za svaki slučaj posebno pribavljamo dokaze i tek kada utvrdimo da neko zaista nije sklon SNS-u, mi krećemo u postupanje. Tokom ispitivanja će biti utvrđeno da li neko, ma koliko to neverovatno zvučalo, zaista ne voli SNS ili jednostavno nije zainteresovan za politiku. Ovo drugo će najverovatnije biti smatrano za olakšavajuću okolnost – objasnio je ministar.

Stefanović je takođe rekao da će od ove široke borbe celo drušvo imati koristi jer “što borba protiv kočničara reformi bude uspešnija, to će reforme biti brže i kvalitetnije”.

Nenad Milosavljević

 1. Рубљов kaže:

  Инсистирам да ме укапсите пред камерама, али изненада, ненајављено, ноћу, кад поштен свет спава ( зато су сви из снс-а ноћу будни), а доказе ћу вам лично пљунути у лице…

  1. Ja sam kaže:

   Zar Vi zaista verujete u ovakve vesti?
   Sta sve antireformatorski novinarei nece da urade da bi umanjili lik i nedelo coveka koji to nije!

   1. Рубљов kaže:

    Постављаш провокаторска питања и на тај начин скупљаш доказни материјал за капшења…Сумљив си ми бијо још од првог коментара…Никад ти нећу одговорити на ово питање!!!!

    1. Ja sam kaže:

     Provaljen sam, ko nevina Maja.

 2. scoby kaže:

  Pocelo je akcijom “Zarezac”, u kojoj je u znak odmazde za patnje Caneta Zapca, uhapseno 100 demokrata. Sada na red dolazi odmazda za patnje sina Bate Zivotinje. A neka se pripreme Baba Yula i Bogoljub Karic i njihovi taoci. Eto konacne svrhe zvezdinog stadiona, kao u vreme Pinocea, stadion napuniti uhapsenima.

  1. vitez kaže:

   Znači Vućić se drži još one, sto za jednog.

 3. Свака част Вучићу kaže:

  Је л’ може мени само наногница (или како се већ зове оно што је Цеца носила у кући), неће бити места у казаматима.

 4. Sp kaže:

  Posle akcije “Rezač”, ide akcija “Sekač”, a zatim “Krang”, kome je Vučić obećao novo telo, za dve, a najviše tri godine.

 5. Ja sam kaže:

  A sta je sa onima koji su poodavno pokojni a nalaze se na spiskovima za glasanje?
  Mislim, da li ce i od njih uzimati izjave ili se podrazumeva da su oni sigurni glasaci snsovaca, pa ih nece otkopavati.
  P.S.
  Zna li ko da li ima neko glasacko mesto koje je stalno otvoreno do Sigalske Nove godine?
  Pitam onako, zbog komsije.

 6. voya montoya kaže:

  Što li se direktor Milorad zamislio???

  1. scoby kaže:

   Setio se detinjstva u rodnom selu I kako se radovao prvom rezaču koji je dobio da oštri olovke, a sada mu ga šilji DrSlina.

 7. Jan kaže:

  Biće dozvoljeno 20 frizura , niko neće smeti da kritikuje dragog premijera , strani novinari neće smeti slikati našu nemaštinu nego samo naše uspehe , bićemo prvaci sveta u fudbalu i imaćemo balističke nuklearne rakete .

 8. deda Dragan kaže:

  Možda se doktorant predomisli i izda novo saopštenje:odma’ hapsi pali hahaha hahaha, odma’ hapsi pali hahaha,hahaha …”

 9. ethanol kaže:

  Moja baba je krenula da glasa preko Transilvanije, pa srela radikalnog vampira u koži SNS-ovca, i odustala. Sada ima košmare i noćne more, ne može više ni da spava od straha naprednjačkog ‘apšenja.
  (Godine 1945. Jugoslavija je imala 95 odsto poljoprivrednika, a mlada Srbija danas ima 95 odsto SNS-ovaca.)
  .
  Ja sam uvek glasao za Velikog Aleksandra iz Skopja i za lepog Persijanca Darijusa, ali i njih su ukokali njihovi drugari.
  A kako ja znam da od nečega napravim ništa, ja ću sada glasati za moju taštu, jer je i ona posle penzionerke Macure moja jedina nada. Pa ako moja tašta crkne pre Nove Godine, ja ću da nasledim “CEROVI” i po celoj šumi da zasadim šljivu.
  Istina, naša Gospa i mi nismo znali da ne sme da se glasa za bilo koga, ali mi verujemo u naše Pravosuđe i znamo kako glasački listići menjaju oblik i formu u našem zakonodavnom vlasništvu.

 10. Cestitka kaže:

  Svi ce oni do nove godine promeniti misljenje. i preci u SNS

 11. Crvena su dugmad pritisnuta kaže:

  Najebasmo ovog puta

 12. Jan kaže:

  Hapšenja za 2 godine .

 13. Danijel kaže:

  Pa ovo i nije sala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *