njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

17. aug. 2013

Dobio batine jer je na Beer festu pitao gde je toalet

Mladić odbio da ode do obližnje ograde ili drveta

BEOGRAD, 17. avgust 2013, (Njuz) – Aljoša Ivanović (24), student iz Beograda, pretučen je sinoć na Beer festu jer je grupu mladića koji su stajali za jednim od štandova pitao gde je toalet.

Ivanović je nakon što je popio nekoliko piva prišao mladićima koji su bili pored njega i upitao ih je da li možda znaju gde su toaleti.

Mladići su se, kako kaže Ivanović, nasmejali i rekli su mu da, ako mu se već ide u WC, može da ode do obližnje ograde, ili drveta, i da se ne glupira. Kada se pobunio i rekao im da to nije higijenski i da nema smisla da nuždu vrši na mestima koja za to nisu predviđena dobio je nekoliko udaraca u rebo i čelo.

– U petak, oko ponoći,sa devojkom i drugaricom sam krenuo da potražim toalet. Nisam bio siguran gde se tačno nalazi pa sam prišao prvom mladiću koji je stajao za obližnjim štandom i zamolio sam ga da me uputi ka najbližem toaletu. On me je čudno pogledao, nasmejao se i rekao mi da mogu da biram između drveta i ograde – ispričao je za Njuz Ivanović.

– Odgovorio sam mu da nije u redu da se nužda vrši po celom Ušću kada već postoje objekti koji su tome namenjeni. Njegovi drugovi su me nakon toga okružili i počeli su verbalno da me napadaju, da mi govore da sam folirant, da sam mnogo svilen, kako je svima super drvo samo meni ne odgovara, da sigurno perem ruke posle WC-a i slično. Zatim su me dva mladića uhvatila za ruke i rekli su da im pokažem gde to piše da se nužda vrši isključivo u WC-u – rekao je Ivanović.

– Dok su me vodili iza štandova četiri puta su me udarili u rebra. Kada sam rekao da me ne udaraju jedan od njih, krupniji, lupio me glavom u čelo, iznad desnog oka i kazao je „Ko te bre udara?“. Krenula mi je krv, devojka i drugarica su počele da me ubeđuju da izvršim malu nuždu pored najbližeg drveta i da što pre krenemo. Na kraju sam to i uradio, ali sam potom, umesto u provod potražio policiju i ispričao sam im šta se desilo – rekao je Aljoša.

Milutin Perković, jedan od očevidaca događaja, kaže za Njuz da je Aljoša svojim ponašanjem isprovocirao incident i da će zbog takvih kao što je on Beer Fest izgubiti dušu.

– Danas traže toalet, sutra će da im smeta prašina, a na kraju će dolaziti ovde samo zbog muzike i druženja!

Soko Sokolović

 1. aleksandar kaže:

  sad, meni nije jasno,
  jel’ su ga nalupali jer se upis'o,
  il’ se upis'o jer su ga nalupali?

  1. Ivica Dacic kaže:

   znaci jel… znaci jer….

   1. banex kaže:

    znaci gramatika ti slabo ide jel’

 2. Ја kaže:

  Мислим да је био са дечком и другарицом, а не девојком и другарицом.

 3. srbin domorodac kaže:

  Neverovatno sta se desava, zbog takvih ce i Srbija izgubiti dusu, a ne samo Bir fest. Takvi sigurno izadju i iz bazena da pitaju gde je toalet. Ipak sam ja tolerantan – eto pre neki dan zadesi se neki tip da popije pivo sa ekipom ispred lokalne prodavnice i isto pita za WC. Objasnim ljudima da decko nije normalan i da cak i ruke pere pre jela i tako ga spasim zasluzenih batina. Pitam se ipak kuda ide ova Srbija pored sve vise takvih devijantnih osoba, narocito uzevsi u obzir da nisu svi tolerantni i normalni kao ja.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Можда је дечко навикао да пишки седећи, тако да дрво и ограда и нису були баш најбољи избор.

 5. Nesa kaže:

  U pravu je ovaj Milutin,u njegovo vreme se pisalo po ljudima.Strasno sta nam Evropa,masoni,Amerika,iluminati,HAARP,Deda Mraz rade.Unistice nam nasu tradiciju i kulturu.

 6. Miloje kaže:

  Kada može da plati par piva,mogao je i jedne pelene za odrasle.Pa kada ‘zagusti’ skokne do prve ograde ili drveta pa ih namesti ko’ čovek,a ne ovako..provocira bre!

 7. himalajac kaže:

  e, zato je rakija zakon…

  1. biram da recikliram kaže:

   Predlažem da se sledeće godine postave filter toaleti za reciklažu tečnog sadržaja. Od tog sadržaja da se pravi rakija koju ćemo zvati pivovača. Epruvete imamo, pa ko neće pivo, može da bira.

 8. Александар Хејтер kaže:

  Изгледа да је овај ”свилени” са бир-феста довео другаре на њуз да лупају минусе већини коментатора. :)

  1. Mladjan Dinkic kaže:

   Nakon uvida u cinjenicno stanje, rekao bih da da. Moguce je da pored udarca iznad desnog oka zeli i masazu vilice u ritmu pneumatskog cekica.

 9. zzzzz kaže:

  Postavljeni su mobilni pisoari u velikom broju, izgleda da novinar nije bio na birfestu ove godine. Pisa se i kraj ograde, ali u manjoj meri nego prethodnih godina

 10. Tagore kaže:

  – BRABONJAK je prvo srpsko selo u Norveškoj u kome smo kuvali prvo srpsko pivo od belgijskog krompira sa dodatkom prirodnog kvasca iz dedinih opanaka sa Dedinja.
  – PRVI SRPSKI FARAON je bio na godišnjem odmoru u Egiptu, pripadao muslimanskoj braći i zvao se Serbo Piramidić.
  – ALEKSANSAR VELIKI je ratovao za Srbiju, Aleksi Šantiću sagradio Aleksandriju i izgubio rat.
  – NAPOLEON, omanji Italijan srpskog porekla sa Korsike, je zbog piva oženio debelu i bogatu Žozefinu i ratovao za Srbiju sve dok mu Rusi nisu slomili rogove.
  – STALJIN i NIKITA su iz ljubavi ubili 22 hiljade ruskih dezertera, kako bi spasili srpski Staljingrad i Kraljevinu Jugoslaviju.
  – ADOLF je zbog Jagodinskog piva iz Apatina imao 16 promila alkohola u krvi, branio našu Krajinu, razvijao zemljoradnju u istočnom Zagorju, spasio pola Bosne i naše Kosovo i izgubio samo pola Srbije.

 11. Tagore kaže:

  – PRVI SRPSKI BROD ”VASA” je tokom 30-godišnjeg rata želeo da osvoji samo Aljasku, Sibir i Rusiju, 10. avgusta 1628. godine je plovio 5 minuta po švedskim vodama, pa potonuo u istom času i ”brodomio” polovinu švedske mornarice.

  I danas ga možete videti u muzeju ”Vasa” u Stockholmu.
  Po dni piše – SRBIJA DO TOKIJA.
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Vasa_from_port1.jpg

 12. Polovni Buntovnik kaže:

  Jebeš ovu državu. Malo, malo pa neko dobije batine.

 13. Kick-Ass kaže:

  Pa higijenskije je ispišati se uz drvo nego ući u ono toi-toi sranje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *