Sat je otišao u prave ruke, kažu u Službi
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. aug. 2015

Dobio sat za deset godina vernosti Nacionalnoj službi za zapošljavanje

BEOGRAD, 3. avgust 2015, (Njuz)- Radoje M. (35) iz Beograda imao je jutros puno razloga za zadovoljstvo pošto je proslavio deset godina od kada je postao korisnik usluga Nacionalne službe za zapošljavanje, a zaposleni u ovoj ustanovi su ga povodom jubileja nagradili ručnim satom.

Radoju je, na prigodnoj svečanosti, sat uručio lično direktor filijale na Voždovcu, a njemu u čast je priređen i svečani koktel.

– Radoje je jedna od najpouzdanijih osoba koju poznajem. Za sve ove godine nikad nije propustio nijedan rok u kome je bio dužan da se javi našim službenicima, pohađa sve kurseve stručnog usavršavanja i u potpunosti je predan traženju posla – rekao je u svom govoru direktor voždovačke filijale Marinko Jović –Deset godina on sarađuje sa našim zaposlenima koji za njega imaju samo reči hvale što samo potvrđuje da ovaj sat ide u prave ruke – naglasio je Jović.

Službenici koji su svedoci Radojeve istrajnosti i nastojanja da pronađe posao nisu štedeli pohvale na njegov račun.

– Radojevo pregalaštvo prosto fascinira. Svakodnevno, čak i kada je bolestan, dolazi u naše prostorije, raspituje se za posao, uvek je spreman da unapredi svoja znanja kako bi poboljšao svoje izglede kod potencijalnih poslodavaca. Za deset godina, koliko traje njegovo traženje posla, postali smo gotovo kao porodica, a sat, koji mu danas dodeljujemo, je simbolični znak pažnje kojim želimo da pokažemo da nikad ne treba odustati od svojih ciljeva – istakla je Mirjana Matić, službenica koja je i predložila Radoja za ovu nagradu.

U kratkom obraćanju okupljenima, slavljenik se zahvalio na svemu onome štu su radnici NSZ učinili za njega, osvrnuo se na prijateljski odnos koji su izgradili i naglasio da je svečanost, koja mu je upriličena, dokaz da njegov trud nije bio uzaludan.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako sat meri samo vreme u Srbiji, svi su izgledi da ce kroz deset godina dobiti jos jedan.

 2. scoby kaže:

  Zar ovo nije onaj sat koji je SNS babić ”trampio” u Skupštini? Sad na aukciji postiže svemirske iznose, a kupljen je za minimalnu cenu na javnim nabavcima.

 3. Баш Рђа kaže:

  Јака ствар, 10 година, човек са бироа отиш*о у пензију, то је нешто!

  1. G kaže:

   HOCU I JA

 4. celtic kaže:

  Ovo nije sat, nego vremeplohov!!!!

 5. Ferika kaže:

  Naravno da nosim hiljadarku, bar tolika im je tarifa kad te zaustave. Daš im i ,,no problemo,, vozi dalje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *