njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. dec. 2012

Dobroj ribi niko na Fejsbuku ne veruje da joj je profil stvaran

I lepe devojke imaju pravo da budu na Fejsu

LAZAREVAC, 2. decembar 2012, (Njuz) – Atraktivna Jovana Ćešić iz Lazarevca već godinu dana, koliko ima profil na Fejsbuku, ne može da uveri druge korisnike te društvene mreže da njen profil nije lažan i da su na njemu njene prave fotografije.

Iako ima gotovo 5.000 prijatelja i preko 23.000 sabskrajbera, Jovana Ćešić kaže za Njuz da su ljudi navikli da se iza profila atraktivnih devojaka krije neko drugi, a od toga najveću štetu imaju prave i iskrene atraktivne devojke.

– Ne samo da mi ne veruju da sam na fotografijama zaista ja, već me za svaki link koji postavim pitaju da li sam plaćena da to radim. Bilo da postavim link za “Manikir Đorđević”, koji se nalazi u ulici Pere Pogačarevića 33 u Beogradu ili za novootvoreni klub “Haos” u Ljigu, obavezno me neko pita koliko sam novca dobila da ih reklamiram – rekla je Jovana Ćešić.

Sagovornica Njuza, koja inače nije jedina koja se suočava sa ovim problemom, navodi da će uskoro web kamerom snimiti video poruku, u kojoj će razuveriti “neverne tome” i pokazati da na slikama jeste ona, “ma koliko lepa bila”.

– I lepe devojke imaju pravo da budu na Fejsu, da komuniciraju sa ljudima, da šalju poklone drugima i poukuju prijatelje. Apelujem na sve one koji prave lažne profile lepih devojaka da sa tim prestanu jer prave atraktivne devojke bivaju uskraćene za pažnju ili im se ta pažnja poklanja krajnje nepoverljivo i sa rezervom – zaključila je Jovana Ćešić.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  A koliko ste Vi dobili da reklamirate Jovanu i za njene manikire i klubove?
  Da li ste Vi Vi?

 2. Lenee kaže:

  A gde je link ka Jovani Casic? Da se uverimo. :)

 3. Ja sam kaže:

  Lepota nije dovoljna sama po sebi. Potrebno je jos nesto.
  Potrebno je da je neko i primeti.
  Ja na svakoj lepoj zeni prvo vidim sebe.

 4. Tagore kaže:

  Ikona Presvete Bogorodice u pravoslavnom manastiru Budisavci na Kosovu i Metohiji (na Veliki Post) je ugledala masnu ribu na Fejsbuku i proplakala na praznik Svetog Jovana Zlatoustog 26. novembra.

  Danas je na Fejsbuku po majanskom kalendaru ‘Nikoljdan’ i Sveti Nikola, (zaštitnik mladih i više puta preudatih udovica), je proplakao na Kaluđerici.

  1. Euklid kaže:

   Car Lazar Hrebeljanovic po Belom Andjelu poslao je veceras poruku Sv. Nikoli:
   “Oj Nikola ti diko u SrBa, nemoj slati kisu na nas moralno i duhovno osakaceni narod. Dovoljno je sto se ala demonska na nji’ stustila! Nemoj slati neprilike vishnje! Zalos’ svoju ti u se drz’! Tvoja snaga za primer da bude!
   Osmeh nek se na sveti dan siri, a ne kise, a ne suze! Stradanje je simbol istorije nase- sto od macha sto od rechi! Zlotvor nek besom prokljuca kada radost ponizenog vidi!
   Sve dok ima iole ijedan junak sto mu krst na grudi visi, Srpstvo se ugasiti nece! Braniti svoje lepotom i delom, to je primer kako se boj bije! Suze su za zene sto se plase, kod junaka za nji’ mesta nema!”

 5. snezana kaže:

  Ni reci o dobrim frajerima- pa ovaj tekst je cista diskriminacija.

  1. Shumsky kaže:

   molim lepo gđice!
   ja sam lično više puta mesečno slikao i postavljao na FB svoje rundavo međunožje, ali sam svaki put bio banovan.
   znači da nije diskriminator Njuz, već FB!
   PRAVDA ZA PERVERZNE!

   ..a bile su tako dobre fotke u “mlad jarosan ždrebac” stilu..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *