njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. dec. 2020

Dodik ponudio Lavrovu da umesto ikone dobije kradeni golf 5 iz 2006. godine

BANJA LUKA, 19. decembar 2020, (Njuz) – Srpski član predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izvinio se ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu zbog diplomatskog skandala kada mu je poklonio ikonu ukradenu iz Ukrajine. Kako saznaje Njuz, Dodik je, u znak velikog izvinjenja zbog ove neprijatnosti, ministru Lavrovu ponudio na poklon kradeno vozilo golf 5.

– Žao mi je što je Lavrov bio jedan od aktera ovog skandala sa ikonom koja je nestala iz ukrajinskog grada Luganska 2014. godine. On je odlučio da ovu ikonu vrati, a kako nije red da gost ode bez poklona, spreman sam da mu lično poklonim kradenog golfa 5 iz 2006. godine – navodi Dodik i dodaje da je automobil u sjajnom stanju.

– Nije prešao ni 90.000 kilometara, samo ga je jedna baba u Štutgartu vozila do pijace i nazad. Na parkingu ispred pijace ga je ujedno i poslenji put videla – kaže Dodik i ističe da je reč o bezbednom vozilu.

– Ministar Lavrov će moći da uživa u pogonu na sva četiri točka, manuelnom menjaču sa 6 brzina, ugrađenoj klimi, kao i sedištima od kože. Sve ovo, naravno, pod uslovom da automobil ne vozi u Evropskoj uniji i generalno ako izbegava bilo koji granični prelaz. Ali, da se ne lažemo, Rusija je toliko velika da nema ni razloga da ovim automobilom prelazi bilo koju granicu – kaže Dodik i savetuje Lavrova, ako ipak bude imao problem sa policijom koja mu traži saobraćajnu, kaže da mu je ostala u drugim pantalonama.

Dodik dodaje da će, kao još jedan poklon, lično ugraditi alarm u ovo vozilo, a za svaki slučaj planira da Lavrovu pokloni i “lavlju kandžu”, jer je “užasno koliko ima lopova na svakom ćošku”.

Marko Dražić

 1. SV kaže:

  Kad je nestao onaj čuveni Malezijski avion. Jedan od komentaraje bio da ga potraže kod Dodika na imanje u Laktašima jer tamo završavaju sve stvari koje nestanu. Sad posle svega ovoga taj komentar izgleda da nije bio smešan nego veoma tačan🤣🤣🤣

  1. Никола К. kaže:

   Драшко. ти ли си!?

 2. Никола К. kaže:

  Поштено. Нема шта!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *