njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. aug. 2012

Dokazano: HAARP dovodi do povećanja paranoje kod teoretičara zavere

Barajevski HAARP direktno iz Zemuna napada psihu teoretičara zavere

SREMSKA KAMENICA/BARAJEVO, 13. avgust 2012, (Njuz) – Institut za proučavanje paranormalnih aktivnosti iz Sremske Kamenice danas je predstavio svoje istraživanje koje nedvosmisleno dokazuje da HAARP sistem svojim delovanjem dovodi do povećanja paranoje kod teoretičara zavere.

Od kada je objavljena vest o instaliranju HAARP-a u blizini Barajeva, indeks paranoje naglo je porastao oborivši dosadašnji rekord koji je zabeležen prilikom poraza Đokovića u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona.

– Od objavljivanja vesti o HAARP u koji je postavljen u Srbiji indeks paranoje kod teoretičara zavere je porastao za čitavih 37  odsto. Naše istraživanje je ove rezultate nedvosmisleno dovelo u vezu sa HAARP sistemom i time potvrdilo uticaj koji ova instalacija ima na psihu građana Srbije. U ovom momentu vrše se istraživanja koje će nam dati odgovor koliki je uticaj HAARP-a na sušu, zemljotrese u regionu i svetu i smanjenje prometa u Guči – rekao je Borisav Aćimović, direktor Instituta u Sremskoj Kamenici.

Neke organizacije odbacile su, međutim, ove nalaze kao senzacionalističke i paranaučne. Organizacija “Udruženi protiv manipulacija” (UPM) saopštila je da ne postoji naučno objašnjiv način da HAARP utiče na nivo paranoje kod ljudi.

– HAARP može da smanji broj prodatih pljeskavica u Guči, pospeši sušu ili izazove zemljotres, ali nema ni govora da može da poveća paranoju kod teoretičara zavere iz prostog razloga što su oni već dosegli najviši nivo paranoje i postali imuni na eventualne uticaje ovog tipa – izjavio je predsednik UPM-a Želimir Lalić.

Bojan Savić

 1. Dookie kaže:

  Samo se vi zezajte ali ove godine kisa nije pala u Barajevu!!

  Ne govorim o “magicnom” broju 11 ahahahahahahhahha

  Ne stvarno, kise nije bilo!

 2. sipa kaže:

  Sjajno! Sigurno je bilo paranoidnih teoreticara zavere i u Japanu pre 67 godina koji su plasili narod atomskom energijom, sreca da im niko nije poverovao da energija iz malenih atoma moze da ubije bilo koga, da su im poverovali, rat se verovatno nikad ne bi zavrsio…

 3. Slavisha kaže:

  Sad sam shvatio da je HAARP antena iz Barajeva bila podesena na frekvenciju ometanja Djokovica da dobije medalju na Olimpijskim igrama. Da sam znap ranije, mogao sam da drzim ukljucen moj mikser za palacinke sve vreme trajanja Igara, da anuliram zracenje iz Barajeva. Jbg.

 4. Mile kaže:

  Nase teorije zavere vise nisu teorije a paranoje se sve do jedne pokazase kao osnovane, ko je glup neka zatvara oci.

 5. Raynolds kaže:

  Taj tzv Hi- freq. Active auroral rsrch .prog. je prvenstveno najsofisticiraniji stratesko – komunikacioni sistem ikada i najverovatnije jedina zaista ozbiljna stvar za koju su ti tzv teoreticari zavere ladno u pravu sto podizu prasinu oko njega i zaista nije za podsmevanje ,ali su se kao i uvek toliko iske**ali prosipanjem nekih babskih prica o nekoj kontroli uma i sl. da razumem zasto je ljudima muka da slusaju o njemu. I meni se povraca.

  1. Raynolds kaže:

   Uff opet kenyam

   1. Slavisha kaže:

    Kenjaš ili povraćaš? Ako nisi siguran, na tebe je počeo da deluje HAARP, snažnim uticajem na zamenu dupe-glava.

    1. Raynolds kaže:

     Ma nema sanse, jer bas ovo moje pro*eravanje filtrira HAARP-ove visoke stetne frekvencije pa sam tako bezbedan.

 6. himalajc kaže:

  najzad teoreticari zavere mogu malo da se posvete sami sebi

 7. Dr Zumbul kaže:

  Prodajem jeftino aluminijumske kapice za zaštitu od uticaja HAARP sistema, jeftino (1 eur), za veće narudžbine dajem popust!

 8. ukulele kaže:

  Kada svi veći mediji objave kako su ruski avioni iznad crvenog trga rasterali kišonosne oblake,prilikom inauguracije Putina,onda to, naravno, nije teorija zavere…mejnstrim medijima svakako treba verovati…u svemu..

 9. govornik kaže:

  Haarp je moćno oružje Nikole Tesle koje je izgrađeno u Kanadi i odakle se upravlja sa vremenskim prilikama i čak i raspoloženjem ljudi na čitavom svetu. Zemljotresi, cunamiji i ostale nepogode često su posledica političkih odluka vođa koje kontrolišu rad ovog uređaja, slično tome kao što naši političari upravljaju našim životima jer su sve do sada upropastili u Srbiji(privredu). Oni samo uzimaju pare: iz budžeta, od MMF-a i dobijaju razne donacije koje onda upotrebljavaju za isplate penzija, raznih naknada(svojih plata), umesto da novac ulažu u razvoj privrede. Nama ne treba Haarp. Dovoljni su nam političari.

 10. Shumsky kaže:

  “oni su već dosegli najviši nivo paranoje i postali imuni na eventualne uticaje ovog tipa”

  koliko smo sluđena nacija raZZZZbićemo HAARP ko Žika Seljak nedeljno prepodne!

 11. Neutrino kaže:

  Dobar tekst. I ja kao paranoidni teoretičar zavere imam potrebu da se našalim na svoj račun. :)

  I zaista, i na sam pomen HAARP-a i Chemtrailsa, moja paranoja da nas bombarduju ultra-niskim frekvencijama i nano česticama teških metala koje zaprašuju iz NATO aviona od 2006, se značajno povećava. :)

  Kad zapišti u ušima taj retki sindrom tinitus koji imamo svi redom, to je znak da su ga uključili.

 12. HAL9000 kaže:

  Eh,…da,imam jednog ortaka,i primetio sam da mu se u poslednje vreme drasticno povisio nivo paranoje toliko,da je sam sebe prevazisao! :DDD

 13. Misantropicus kaže:

  Jos jedan dokaz da Srbi narod najstariji vlada svetom

 14. Sa[a kaže:

  HAARP je postavljen 03.maja 2012. u Beljinama kod Batajnice! Koliki smo mrmoti, sve što nam se dešava smo i zaslužili!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *