njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. okt. 2012

Đoković obećao Crnogorcima da će upisati prava u Beogradu

...

JASENOVO POLJE, 20. oktobar 2012, (Njuz) – Najpoznatiji srpski sportista Novak Đoković posetio je rodno mesto svojih predaka, Jasenovo polje kod Nikšića i prisustvovao osveštanju hrama svetog Arhangela Mihajla. Tom prilikom, obećao je prisutnima da će, kao i većina Crnogoraca, u nekom životnom dobu, upisati Pravni fakultet Beogradskom univerzitetu.

– Upisaću prava, čim mi vreme bude dozvolilo da završim u roku – rekao je Novak, dodavši da zna da završetak fakulteta u roku nije karakterističan za studente iz Crne Gore – Proteklih godina imao sam mnogo obaveza, inače bih ja odavno bio na Pravnom fakultetu, kao što su to činili mnogi moji preci i sunarodnici.

Ova odluka naišla je na oduševljenje prisutnih, koji su se okupili da vide jednog od najboljih tenisera na svetu, kao i da uzmu autogram od Novaka i Srđana Đokovića.

Mitropolit Amfilohije Radović pozdravio je Novakovu odluku da upiše prava, naglašavajući da je važno da ljudi ne zaborave odakle potiču i da ne odstupe od puta svojih predaka.

Uroš Bogdanović

Inspiracija: Novak poručio da će naučiti da svira gusle

 1. Džoni kaže:

  A more pred kraj karijere i da upadne u neko državno preduzeće, za nekog upravnika ili direktorčića, da se ne prekida tradicija :D

 2. зоран kaže:

  ма биће то студент генерације

  1. Tagore kaže:

   Tokom stroge kontrole oko Vranja i Kruševca otkriveneo 16 stranih imigranata koji su želeli na Parunovačkom Univerzitetu da studiraju.

   Gradonačelnik i vlasnik sela Parunovac je uočio tri sumnjiva automobila Fijat 500 L od kojih su jedan zaustavili jer je od tereta bio spušten, navodi se u univerzitetskom saopstenju i dodaje da je vozač auta prilikom zaustavljanja pobegao preko DETROIT-a u GEORGIA, a da je u kolima ostalo 16 nečarnih kandidata za studije u njegovom selu.

   Svih šesnaest osoba, mahom Amerikanaca, predato je pripadnicima granične policije u dalju nadležnost, a vlasnik sela Parunovac je obećao da će ih proterati i da će sve srpske imigrante iz Amerike i sve Parunovčance iz Detroata i iz Džeordžije vratiti u njegovom selu da studiraju visoke škole.
   Dr Beriša Canić je aplaudirao…

 3. Tagore kaže:

  Beograd je glavni grad cele Crne Gore, dok su Beara, Šoškić, Džaja, Nole, Srđan i trener japanskog futbala Stojko bili i ostali najveći beogradski intelektualci.

  Beogradskom univezitetu nedostaju Fidel Kastro, Pele, Garinča, drogirani Maradona, Luiz Inácio Lula da Silva i ministar brazilske kulture Gilberto Passos Gil Moreira.

  (Žilberto Žil je dao otkaz.)

 4. Zgubidan kaže:

  Posto je porijeklom iz CG ima pravo na sobu u domu.

 5. Ha, ha … bravo za Njuz, izvrstan naslov i tekst.
  Vi ste mnogo ozbiljnij portal od svakog iz Srbije koji pokusava da bude ozbiljan .
  Sad da pratite tog hrvatsko-srpskog-bosanskog-engleskog-americkog-sanmarinskog … crnogorcinu u svom skolovanju.
  Sad da jos tata Srdjan organizuje kojekakva takmisecnja u dobrotvorne svrhe pa da sincic Nolence ima cime i da plati skolovanje. Steta odose DS-ovci inace bilo bi iz budzeta te reklama za ovo, pa za ono, besplatan plac ili lokacija tamo, vamo….
  E moj Nole i svi Djokovici obrukaste se zestoko mada to nije toliko vazno ali obrukaste i Srbiju da gore nemoze biti.

  1. sve vas mrzim kaže:

   a pre njih je Srbija uživala izuzetan ugled u celom svetu zahvaljujući inteligentnim i nadasve pismenim primercima poput tebe.

 6. celtic kaže:

  Izgubiće na rejtingu ako uđe u sportsku mafiju u Srbiji, tamo ima više Crnogoraca nego ljudi!

 7. Ja sam kaže:

  Ovaj Djole uopste ne lici na onog vostanog i zato je odlucio da, cim zavrsi Pravni fakultet, izvrsi plasticnu operaciju lica, uz pomoc natalnih celija sa originala u Jagodini.

 8. Ime (obavezno) kaže:

  cak mi ni vest na Njuzu nije smesna kada se tice Crnjegore!

 9. ariela kaže:

  Mogao bi i tata da upise..svejedno je to kod crnogoraca…ima primera da djed jos studira a unuk stigao i on…tri generacije na faksu…Kako rece onaj…”Sine ti kako hoces a djed i ja ostajemo na pravima”…

 10. ben10 kaže:

  Dok je Crne Gore, visoko školstvo Srbije propasti neće.

 11. e... kaže:

  sto ne upise filoloski ne mora mnogo da uci ima ce vremena da se zeza po gradu

 12. scoby kaže:

  Onda ce se steci uslovi da ga BUS+ izbaci iz busa uz asistenciju KomPola. Ako ikad dodje u tu ponizavajucu situaciju da koristi usluge GSP-a (u Montekarlu).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *