Čuveni iscelitelj godinama bio veoma tražen zbog svojih moći
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

25. mar. 2016

Doktor Dabić zakazao pregled svojim pacijentima za 2056. godinu

BEOGRAD, 25. mart 2016, (Njuz) – Poznati bioenergetičar i iscelitelj iz Novog Beograda doktor Dragan Dabić odložio je sve preglede za 2056. godinu i zamolio svoje pacijente da se strpe do tad.

On se juče oglasio putem svog Fejsbuk naloga i objasnio da “zbog nekih neodložnih poslova koje ima u inostranstvu nije u mogućnosti da neko duže vreme drži seanse”.

Jedna od njegovih dugogodišnjih pacijentkinja, Milena Petrušević iz Beograda, kaže da joj nedostaje lečenje kod doktora Dabića, ali da joj nema druge nego da se strpi četiri decenije do sledeće seanse.

– Išla sam na redovne terapije bioenergije kod doktora Dabića i mogu vam reći da sam se posle njih stvarno osećala bolje. On je umeo da opkoli ćelije mog tela, za koje je tvrdio da nisu bile zdrave, i da ih bombarduje svojom energijom, a taj tretman je trajao tri i po godine. Ako bi koja ćelija ostala neisceljena, on bi je targetirao i ciljano gađao svojom bioenergijom dok je ne neutrališe. Kao krajnju meru, preporučivao mi je da uskratim svom telu hranu i vodu kako bi se neposlušne ćelije iscrpele i eliminisale – otkriva ova Dabićeva pacijentkinja metode njegovog lečenja – Čujem da je godinama bio veoma tražen zbog svog znanja – dodaje ona.

– Još od 2008. godine nisam bila kod njega na pregledu jer je, koliko sam čula, otišao u inostranstvo da tamo leči ljude. Koliko divna osoba treba da budete da svojom pozitivnom energijom gađate ljude koji su neke druge nacionalnosti i koje ni ne poznajete, samo da biste ih preobratili iz bolesnih u izlečene. Baš mi nedostaje taj čovek, ali šta da radim, nema mi druge nego da se strpim do 2056. godine kada sam zakazala kod njega svoju sledeću seansu – zaključila je Milena.

Kako nezvanično saznajemo, doktor Dabić je ipak ostavio mogućnost da se iz inostranstva vrati već nakon 2/3 odležanog lečenja, ali on to nije želeo da potvrdi, najverovatnije da ne bi nastala navala svih onih koji ga poštuju u Srbiji, a koji bi da zakažu pregled kod njega.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Imao je on i asistente- glasnogovornike.
  Jedan od njih je devedesetih obecavao da ce,, izleciti” 100 muslimana ako neki preko Drine izleče jednog srbina .
  Ne znam sta je sa njim danas… nestao je..kao da je promenio mentalitet ili identitet.
  Čujem da neki slican njemu, u nekoj zabiti, obecava polunepismenom narodu bolje prekosutra. I veruju mu ljudi.

 2. Nazalost, doktor Taci moze da organizuje presadjivanje organa vec sutra.

 3. Nesa kaže:

  Ovo nije za sprdnju, ne treba se zezati sa ovakvim stvarima, nekada stvarno nemate mere.

 4. Osvetnik kaže:

  Nisam promijetio da se se nesto narocito bunili kada su ustase i njihovo cvijece ostali bez zasluzenih kazni. Sramota.

   1. Zoran kaže:

    A zasto mora da bude ravnopravno zastupljeno i osudjenici u Hrvatskoj i Srbiji? Znaci li to da vi imate osecaj da su svi podjednako krivi i pored proteranih Srba iz Hrvatske i oduzimanja Kosova?

 5. Баш Рђа kaže:

  Хвала Др Дабићу јер је зауставио NDH U вирус грипа, епидемију и помор као 1941. Поштоваоци западне медицине моћи ће да се диве америчким докторима до 4 500 001 999. године.

 6. voya montoya kaže:

  Ne može nam niko ništa,dotle ćemo se lečiti kod Čumaka…

 7. мила kaže:

  Ако сте мислили да је ово духовито -преварили сте се-није чак ни црни хумор!Једино ако сте циљали на популарност код усташа(и хрватских и бошњачких).

 8. Icon kaže:

  To ce da bude ranije…vreme na pokaznoj vezbi ulazi u ukupno vreme obaveze lecenja

 9. mr Joksim Krkić kaže:

  Članak vam je glup,ličite na e-novine,ovo vam nije trebalo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *