Policajac primetio sumnjivu člansku kartu
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

14. apr. 2016

Doktor nauka uhvaćen sa lažnom partijskom knjižicom SNS-a

SVRLJIG, 14. april 2016, (NJUZ) – Doktor prirodno-matematičkih nauka i molekularni biolog dr Petar Atanasković uhvaćen je sa falsifikovanom partijskom knjižicom Srpske napredne stranke, saznaje Njuz.

Kasno sinoć, prilikom rutinske kontrole saobraćajne policije u Svrljigu, ustanovljeno je da dr Atanasković, koji se godinama predstavljao kao ugledni član Srpske napredne stranke, poseduje zapravo lažnu partijsku knjižicu SNS-a. Ovaj grub prekršaj je uočio, sasvim slučajno, saobraćajac sa službenom značkom 241WC4-R2D2 koji nas je zamolio da mu ne objavimo ime.

– Kada sam od vozača zatražio dokumenta, on mi je u vidno alkoholisanom stanju prvo rekao „je l’ znaš ti ko sam ja“ a onda mi je umesto vozačke dozvole, koju nije imao, dao partijsku knjižicu SNS-a. Taman sam počeo da mu se izvinjavam kada sam krajičkom oka primetio da je pečat u knjižici crne boje. Pogledao sam pažljivije i video da ni slika nije u boji i da je na njoj neka sasvim druga osoba. – rekao nam je 241WC4-R2D2.

Ovaj hrabri i savesni službenik svrljiške saobraćajne policije prijavio je ceo slučaj nadležnim organima a doktoru Atanasković, napisao je kaznu na licu mesta zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

– Novi zakon predviđa da ukoliko gospodin Atomski plati 50 odsto od propisane kazne u roku od osam dana, drugih 50 odsto mu se oprašta. Međutim, ukoliko se dokaže da mu je partijska knjižica prava, oprostiće mu se i prvih 50 odsto – potvrđeno nam je u Upravi saobraćajne policije.

 

                                                                                                              Marko Kovač

 1. Ja sam kaže:

  Malecki, nebojša iz Beograda i dragicin toma, traze da se falsifikovana člancka karta crnog Petra obesi na stub srama posred Terazija, podvrgne poligrafskom ispitivanju, utvrdi u kojoj je meri plagirana a potom spali i sahrani bez pravoslavnih obelezja.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Samo potvrda da Srbija ide u bolju buducnost u kojoj ce svi biti doktori. Lazni naravno, jer su i oni koji im tu buducnost donose isto lazni!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Vi to juce prorocki napisali, a vec danas se pojavio jedan mali, al napredan, doktor koji tvrdi da je to samo vase misljenje!

 3. Рубљов kaže:

  Ректор ПМФ – а и водећи биолог Србије, др Александра Јагњић, докторирала на физиологији инвертебрата ( бескичмењака ), чувени паразитолог и микробиолог светског гласа, изјавила је поводом овог непријатног случаја : ” Ја већу глупост нисам чула “.
  П.С.
  Али број значке – непроцењиво !

 4. sasa kaže:

  sramota , misli da je dovoljno to sto je doktorirao pa da bude clan.
  ne zna da samo pravi krem drustva ili nesto slicno , braon boje zasluzuje to zvanje

 5. mixon kaže:

  Kladim se da se đubre pretvaralo da je alkoholisan, da bi delovao uverljivije, da je pravi član partije! Šta posle ovog mogu da očekuju drugi pošteni članovi? Da će im na svakom koraku proveravati ispravnost članske karte ili meriti alkohol u krvi?! Kakav je to život kada na svakom koraku nekom moraš da polažeš račun za svoje ponašanje?! Zar smo zato kupovali preskupe diplome i prolazili kroz bolne transformacije prelaskom iz jedne partije u drugu?! Sramota! Ovog falsifikatora treba za primer osuditi na dugogodišnju robiju!

 6. ZoZoNaC kaže:

  Hahaha jaja

 7. MslnaCvet kaže:

  Da bi orginalna clanska karta savesni sluzbenik bi se uz veliko izvinjenje i duboki naklon pozdravio sa vidno alkoholisanim uglednim gradjaninom…

 8. voya montoya kaže:

  50 % vamte, 50 % namte,pa 50 % Zakona služi nako,50 % država lidera koji je l00 %…Lud

 9. Nena kaže:

  A za savestan rad policajac R2D2 ce od nacelnika 3PO dobiti zasluzeno priznanje i povisicu od 20%

 10. Zoran kaže:

  “Međutim, ukoliko se dokaže da mu je partijska knjižica prava, oprostiće mu se i prvih 50 odsto – potvrđeno nam je u Upravi saobraćajne policije.”___A policajac ce biti kaznjen je je uznemiravao gradjanina.

 11. Igor kaže:

  Iskreno, jedan od najboljih Njuzovih clanaka :-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *