Doktor Nestorović navodi da su u toku veliki popusti u novom šoping molu
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

30. okt. 2020

Doktor Nestorović pozvao građane da idu u šoping u Beogradu na vodi

BEOGRAD, 30. oktobar 2020, (Njuz) – Penzionisani doktor Branimir Nestorović poručio je danas građanima da se ne obaziru na rekordan broj zaraženih korona virusom i da obavezno odu u šoping u šoping mol Beograda na vodi.

 

Nestorović je naveo da je rekord u broju zaraženih korona virusom u stvari najsmešniji rekord u istoriji rekorda virusa i da je mnogo više zaraženih bilo tokom pandemije kuge ili španske groznice.

Doktor je takođe pozvao žene u šoping u tek otvorenom šoping molu u Beogradu na vodi.

– Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u Beograd na vodi u šoping, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti. Samo pripremite muževe za to mentalno – naveo je doktor Nestorović.

Prema njegovim rečima, virus možda nije uginuo u aprilu, kako je on ranije predviđao, ali će u narednih mesec, mesec i po dana gotovo sigurno nestati.

– Bližimo se sezoni slava, a moja istraživanja pokazuju da će jačanje imuniteta dobrim jagnjećim i prasećim pečenjem i alkoholom, u kombinaciji sa velikim zagađenjem vazduha, gotovo sigurno uništiti korona virus – naveo je Nestorović i dodao da ne može da veruje da su se ljudi koji su preživeli bombardovanje, sankcije i krizni štab uplašili najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Kažu da se virus, u velikoj vlažnosti slabo snalazi. Možda je zato šoping na vodi bio prava stvar za otvaranje u današnjoj Srbiji. Sve ostalo Srbi imaju i preko potreba!

  2. voya montoya kaže:

    Kakav ministar Kulture , takva i Galerija…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *