nazad na vrh

Doktor Nestorović pozvao građane da idu u šoping u Beogradu na vodi

YouTube
Doktor Nestorović navodi da su u toku veliki popusti u novom šoping moluFOTO: YouTube
BEOGRAD, 30. oktobar 2020, (Njuz) – Penzionisani doktor Branimir Nestorović poručio je danas građanima da se ne obaziru na rekordan broj zaraženih korona virusom i da obavezno odu u šoping u šoping mol Beograda na vodi.

 

Nestorović je naveo da je rekord u broju zaraženih korona virusom u stvari najsmešniji rekord u istoriji rekorda virusa i da je mnogo više zaraženih bilo tokom pandemije kuge ili španske groznice.

Doktor je takođe pozvao žene u šoping u tek otvorenom šoping molu u Beogradu na vodi.

– Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u Beograd na vodi u šoping, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti. Samo pripremite muževe za to mentalno – naveo je doktor Nestorović.

Prema njegovim rečima, virus možda nije uginuo u aprilu, kako je on ranije predviđao, ali će u narednih mesec, mesec i po dana gotovo sigurno nestati.

– Bližimo se sezoni slava, a moja istraživanja pokazuju da će jačanje imuniteta dobrim jagnjećim i prasećim pečenjem i alkoholom, u kombinaciji sa velikim zagađenjem vazduha, gotovo sigurno uništiti korona virus – naveo je Nestorović i dodao da ne može da veruje da su se ljudi koji su preživeli bombardovanje, sankcije i krizni štab uplašili najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kažu da se virus, u velikoj vlažnosti slabo snalazi. Možda je zato šoping na vodi bio prava stvar za otvaranje u današnjoj Srbiji. Sve ostalo Srbi imaju i preko potreba!

  2. Kakav ministar Kulture , takva i Galerija…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix