njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. jan. 2012

Domaćica sumnja da ukućani nisu jeli česnicu, jer niko još uvek nije našao dinar

Domaćica ubeđena da ukućani nisu ni probali česnicu

NOVI SAD, 10. jaunar 2012, (Njuz) – Aleksandra Marković (47), domaćica iz Novog Sada, ne može da veruje da i posle tri dana otkako je prošao Božić niko od članova njene porodice nije uspeo da pronađe kovanicu u česnici, te sumnja da je njeni ukućani nisu ni jeli, već su samo bacali komade ovog jela.

Aleksandra tvrdi da je česnicu spremila prema receptu njene prababe koji se tradicionalno prenosi sa generaciju na generaciju u njenoj familiji tako da ne bi trebalo da je kolač neukusan i loše napravljen.

– Ne znam šta da kažem, očajna sam. Mislim razumem da je tepsija bila velika, ali stavila sam novčić od 20 dinara, što nije mala kovanica i trebalo bi skoro i da viri iz samog kolača, sećam se kako sam sekla. Samo kada svaki put kada mi upadne neka dlaka u hranu uspeju odmah da je nađu – izjavila je Aleksandra sa očima punim suza.

Iako je većinski deo česnice iz tepsije nestao, Aleksandra kaže za Njuz da ne veruje da je to slučajnost već je krenula da sumnja da članovi njene porodice uopšte nisu ni jeli kolač nego da su ga bacali u smeće čim su njoj leđa bila okrenuta.

– Neću još uvek da preuzimam drastične mere, strpiću se, sačekaću da dođu do kraja tepsije, a ako i onda ne bude bilo kovanice, znaću da su moje sumnje opravdane i da su oni gomila nezahvalnih kretena – nastavlja domaćica.

U slučaju da članovi porodice Marković ipak do kraja pronađu novčić, Aleksandra je izjavila da će im sledeće godine u česnicu staviti potkovicu jer je ovo očigledno onda previše mali komad za pronaći.

Goran Mirković

 1. Milica kaže:

  Oni su, ipak, gomila nezahvalnih kretena!
  :-)

 2. Igor kaže:

  Možda je neko progutao pa će naći kasnije u WC-u

 3. ariela kaže:

  E posto je to moje familijarno prezime da kazem da mi Markovici nikad u cesnici nismo imali tu cudnu kovanicu…unutra je uvek bio dukat…tek toliko da se zna…

  1. gvozden kaže:

   da, to sam i ja cuo za vas Markovice, ali sam i cuo da cam je kvalitet cesnice takav da se dukat pretvara u 20 dinara…tako da, ne znam…

   1. ariela kaže:

    Gvozdene ovo je cista provokacija…zalicu se:)..a ako ko ne veruje da ima dukata u bilo kakvom obliku papirnom ili metalnom…nije tacno…ali ne stavljaju se u cesnicu…ko zna ko moze da nadje… i na sta potrosi….takva su vremena…

 4. ministar kaže:

  Ima da zvekne kovanica u solji :)))

 5. vladan kaže:

  Kovanica od 2000 dinara bi resila ovaj problem.

 6. celtic kaže:

  Pravda za dlaku u hrani! :-)

 7. Ratko kaže:

  Možda nije ni stavila novčić.

 8. debab kaže:

  dobronamerno: simpatična ideja za tekst, ali red reči u nekim rečenicama, zarezi … Ovo je ipak NJuz , najčitaniji časopis među pismenima u zemlji i na zemlji :)

  1. urednistvo kaže:

   Ne tvrdimo da smo pismeni, ali ponekad, samo ponekad, neke stvari radimo namerno :)

 9. snajka kaže:

  hahahahaha…. aj sad ozbiljno, sta se desilo?

  ;)

 10. ana kaže:

  Ovo vam je totalno bez veze!

 11. snezana kaže:

  zvala se prosto i jednostavno jagodinka simonovic

 12. Milos kaže:

  Da nije ova gospođa poreklom iz Pirota pa vezala 20 dinara za konac i ……………..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *