njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

24. feb. 2014

Došao u pola pet iako je rekao da će doći u pola pet

...

BEOGRAD, 24. februar 2014, (Njuz) – Mladen Petrović, student iz Beograda, neprijatno je iznenadio svog druga Jovana pošto se kod njega na vratima pojavio tačno u pola pet iako je ranije najavio da će doći u pola pet.

– Mladen je trebalo da dođe do mene da mi pomogne da prenesemo neke stvari u stanu i kasnije odemo malo do grada – priča Jovan – Obećao je da će doći u pola pet i možete misliti koliko sam se zaprepastio kada je zazvonio na vratima baš u pola pet. Zatekao me potpuno nespremnog, a taman sam nameravao da uključim neku igricu i prekratim vreme do njegovog dolaska. Ne znam šta se sa njim dešava, zašto kao svi normalni ljudi ne dolazi sat, dva kasnije nego što najavi – kaže ovaj mladić.

Jovan se plaši da će njegov drug nastaviti sa ovakvom praksom što će mu otežati organizaciju. zajedničkih aktivnosti.

– Već sada smo imali problem jer po premeštanju nameštaja nisam znao šta da radimo. Otišli smo do grada po dogovoru, ali ko još ide u grad oko pet sati popodne. Ako mi pare koje sam mu pozajmio vrati prvog kao što je i obećao biće to siguran znak da sa njim definitivno nešto nije u redu-zabrinuto zaključuje Jovan.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Ma mora da se Ceda…ups… Mladen Jovanovic…sta mi je…Mladen Petrovic priprema za uclanjenje u SNS pa ne sme da kasni.

 2. ariela kaže:

  O hvala Bogu da se moja drugarica Dragana nije tako razbolela…jos od detinjstva naseg nije dosla kad je rekla…imam uvek vremena dve kafe da popijem dok ne dodje…mislim da bi joj sef odmah dao otkaz kad bi dosla na vreme jer bi covek pomislio da je nesto prolupala a takvi mu ne trebaju…njen moto je: nikad ne stizi na vreme koje kazes da te ne tera maler…

  1. Dejan kaže:

   Eh brate, ja sam se ozzenio takvom….

 3. strani placenik kaže:

  Nadam se da to nije neka epidemija. U svakom slucaju treba se na vreme vakcinisati protiv Toga . Ako bolest ne izlecite na vreme , strucnjaci kazu da sigurno metastazirate u prvog potpredsednika vlade. A onda je kasno za dalje lecenje.

 4. Sale kaže:

  Uhapsiti to odmah, mora da je strani spijun! Rekao bih da je treniran u Nemackoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *