Svaki lajk je siguran glas, smatra Saša Radulović
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

01. apr. 2016

“Dosta je bilo” krenuli u kampanju od Fejsbuk profila do profila

BEOGRAD, 1. april 2016, (Njuz) – Pokret “Dosta je bilo” najavio je danas da će krenuti u kampanju sa ciljem da obiđe fejsbuk profile svih punoletnih građana Srbije.

Prema rečima Saše Radulovića, predsednika pokreta, cilj kampanje je obilazak svakog profila, bez obzira na broj prijatelja koje fejsbuk korisnik ima, i da se svaki glasač na ovoj društvenoj mreži upozna sa programom ovog pokreta.

– Očekuje nas teška kampanja jer fejsbuk ima veliki broj korisnika u Srbiji, ali se ne plašimo izazova. Ići ćemo bukvalno od fejsbuk profila do fejsbuk profila, slaćemo zahteve za prijateljstva, komentarisaćemo statuse, uključivaćemo se u rasprave, slaćemo poruke u inboks, pozivaćemo ljude da dele naše postove i sve to sa ciljem da pridobijemo podršku što većeg broja fejsbuk korisnika u Srbiji – objasnio je Radulović.

– Nama je svaki fejsbuk profil podjednako važan i vredan. Nećemo praviti razliku između onih koji imaju više hiljada prijatelja i onih koji nemaju ni 100 ljudi. Kada obiđemo ceo fejsbuk krenućemo i na ostale društvene mreže jer su nam značajni i glasači sa tvitera, instagrama i pinteresta. Svi smo vrlo dobro svesni da onaj koga podrže na društvenim mrežama uvek najbolje prolazi na izborima – dodao je lider pokreta “Dosta je bilo”.

Radulović je napomenuo da ova kampanja ne znači da je pokret Dosta je bilo odustao od glasača koji nisu prisutni na društvenim mrežama.

– Naći ćemo način da dopremo i do njih, da ih pre svega ubedimo da se pojave na barem jednoj društvenoj mreži, a onda ćemo im putem te mreže predstaviti naš plan i program – rekao je on.

Završnu konvenciju, pokret DJB će prema najavama, raditi iz Radulovićeve kancelarije, a svi pripadnici i simpatizeri moći će da posmatraju live stream sa njihove zvanične stranice.

– Nadamo se velikom broju lajkova, jer je svaki lajk siguran glas – rekao je Radulović.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pitao na televizijama, rekli mu ,,nema termina”, hteli bilborde, sve pokupovali napredni, sta im je drugo ostalo, a eto cak i Veliki Vodja jutros izjavio da je izgleda dosta bilo! Nije to losa kampanja, a Dosta Je Bilo se ne plase malo vise pravog rada!

 2. Рубљов kaže:

  Браво Соколе ! Како је данас 1. април, међународни дан шале, Ви сте се нашалили и вест која није у огледалу поставили међу вести које су у огледалу, тако да, на данашњи дан, оно што није сатира буде сатирично и смешно…

  1. Рубљов kaže:

   Брејкинг ЊУЗ
   ЗАСП'О Вучић !!!
   У својој гарсоњери, у све оделу и наочарама, премијер Србије ЗАСП'О на боку, у фетус положају, непокривен…Увиђај је у току…
   Апри – ли – ли !!!

 3. Ja sam kaže:

  Tako je Sasa!
  Dosta je bilo onih koji se samo vrte u krug, sa funkcije na funkciju.
  Najzad se pojavio neko cista obraza ko nikada nije vio u vlasti, pogotovo ne Vucicevoj…i da znas, lajkovacu te 24 aprila.

  1. Brrr... kaže:

   I od mene dobijaš lajk a možda ubedim suprugu i sina da te lajkuju.

  2. Milutin kaže:

   Kada smo već kod vrćenja po funkcijama, nije li tvoj miljenik već bio na nekim funkcijama, i to baš uz Vučićevu podršku i blagoslov? Ali ‘ajde, kada trećina Srbije veruje da se Vučić rodio 2008, što ne bi poverovala i da je Radulović od juče.

   1. Ja sam kaže:

    Ironija, Milutine, ironija!

    1. Рубљов kaže:

     Како мислиш иронија ? Па што сам ти лајковао коментар, ти, саркастично цинични ja sam ? И шта сад, ти нећеш лајковати сашу 24. априла, а ја ћу ти дислајковати коментар ? Јер је то ИРОНИЈА, пуста ти остала ?

     1. Ja sam kaže:

      ,,Ne dobacuj mi rukavicu, bice ti hladno”. ;-)

 4. Zoin Mihailo kaže:

  Pošto smo naerod koji voli skraćenice, “Dosta je bilo” može skraćeno da se kaže Do-Je-Bi.
  Biračima bi bilo razumljivije.

 5. peric kaže:

  Dobri su lajkovi, ali na dan izbora DJB ce pobediti na nekom serveru u Poljskoj. Verovatno ce se desiti da pobednik na izborima ( onaj sto je na bilbordima) preuzme DoJeBi program i sprovede ga u delo.
  Nije mi jasno zasto DJB umesto krupnih planova na web kameri ne izadje malo u park, gradski saobracaj, ode u katastar, proseta pored Zrenjaninskog puta, poseti dom zdravlja u Vlasotincu…izgleda je web-kosmos adikcija cele te ekipe.

 6. Anti svedski tv detektor kaže:

  Kada bira poslanike, DJB treba da organizuje mega-online-turnir u Minecraft-u. A slogan treba da bude “Gde ste bre (pristojni) ljudi”
  Sigurno bi presli crtu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *