njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

05. maj. 2020

Dr Darija Kisić Tepavčević upozorava da korona virus može dovesti do neverovatnih slučajnosti

BEOGRAD, 05. maj 2020, (Njuz) – Članica Kriznog štaba za borbu protiv pandemije dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je da, prema najnovijim naučnim saznanjima, korona virus može dovesti do neverovatnih slučajnosti.

Dr Kisić Tepavčević napominje kako građani treba da imaju da umu da su stvari koje deluju naročito sumnjivo zapravo samo puka slučajnost i da se ne treba na njih obazirati:

– Ovih dana će vam delovati da je sve povezano i da ništa nije slučajno, a upravo je jedna od nuspojava korona virusa ta da je sve neverovatna slučajnost i da to nije tako kako vam na prvi, a i na drugi i treći pogled izgleda, kaže doktorka . – Zaboravite sve, nema tu ništa sumnjivo. To je samo jedan od simptoma ovog opakog neprijatelja protiv kojeg sada svi moramo da budemo složni i da ne upiremo prstom jedni u druge, ma koliko nam zbog efekta virusa sada delovalo da neko ima zadnje namere, da se bogati na račun drugih ili da je rodbinskim vezama upleten u poslove korumpirane elite na čelu države, napomenula je ona.


Doktorka Kisić Tepavčević smatra da se kod ovakvih novih virusa stalno otkrivaju neki novi simptomi i efekti i da je pojava slučajnosti na nivou kosmičke neverovatnoće jedan od tih simptoma. Građanima se savetuje da se protiv ovakvih slučajnosti štite „okretanjem glave na drugu stranu, ignorisanjem onoga što su zaključili razmišljanjem i fokusiranjem na neke stvari poput maski, rukavica i bilo čega što nije postavljanje pitanja, kopanje po prošlosti određenih lica, kao i dalje istraživanje jako neobičnih podudarnosti.“

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ako je korona virus po nečem poznat to je da kod bolesnih pojedinaca, ili grupe koju napadne, potpuno ogoli sve što je bolesno i pokaže sva ostala bolesna stanja. Posebno je opasan jer baš razara bolesna tkiva i dovodi do sigurne smrti bolesnika. Nije ni čudo da struka insistira na potpunom zatvaranju i što manjem eksponiranju bolesnih!

  2. Mile on line Lajkovac kaže:

    Ako perem ruke 20 sekundi toplom vodom i dezinf.sapunom, da li ću biti zaštićen?
    Ps. Nemam preporuku za brisanje ruku posle, pa se unapred ograđujem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *