njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

17. mar. 2017

Dragan Bujošević i Jugoslav Ćosić upadaju po kućama i nameštaju kanale na televizorima

CELA SRBIJA, 17. mart 2017, (Njuz) – Generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević i direktor programa N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić već nekoliko dana upadaju u kuće gledalaca i nameštaju raspored kanala na njihovim televizorima.

I dok s jedne strane Bujošević čim upadne u kuću na keca na daljinskom namesti RTS, Ćosić to isto činim, ali sa N1. Sve ovo počelo je 15. marta kad je SBB pustio novi raspored kanala.

Na osnovu svedočenja na desetine gledalaca koji su se javili Njuzu ne može se sa preciznošću reći u koje doba dana direktori N1 i RTS-a upadaju u stanove, tako da to može da vam se desi bukvalno svakog trenutka.

– Dremnuo sam malo posle ručka kad me je probudio neki zvuk. Otvorim poči, vidim poznat mi čovek brlja po kanalima. Pogledam malo bolje, kad ono Bujošević. Pitam ga: “Bujke, šta to radiš?”, a on: “Ništa, ništa. Evo RTS vam je na jedinici, drugi RTS je na dvojci, treći na trojci kako i dolikuje, a ovaj N1 sam ti stavio na 4. Ostalo možeš i sam da rasporediš” – priča Slavomir iz Jagodine.

Slično iskustvo imala je i Dragica iz Vršca, ali je u pitanju bio Jugoslav Ćosić, pa je tako sada na Dragičinom televizoru N1 na prvom, a RTS na drugom mestu.

Ipak je slučaj supružnika Jovana i Milice iz Babušnice možda i najzanimljiviji.

– Nama su Bujošević i Ćosić upali u kuću u istom trenutku. I moram vam reći da su se veoma kulturno ponašali. Jako fini ljudi. Svi smo zajedno seli, popili po kafu i rakijicu, ispričali se i dogovorili da jedne nedelje na našem televizoru na prvom mestu bude RTS, a druge N1. I eto, rešili smo problem – priča ovaj bračni par.

Bane Grković

 1. ZoinMihailo kaže:

  Mogu oni da nameštaju i premeštaju kanale koliko hoće, ali ja ih menjam uvek kada počnu reklame.

 2. Ja sam kaže:

  A kada ce da se pojavi kanal Njuz Beli Net?

  1. Радојица kaže:

   Кад се буде појавио – знаћемо да је заражен… Боље је овако.💻

 3. zeks kaže:

  Koji moj pa ta dvojica traze u Babusnici?
  Tamo je na jedinici Pink,a na dvojci Prva i blokirano,nema prepravke…RTS i N1 ne moze ni da se u'vati…

 4. Moj Mikro kaže:

  SBB mi na D3 pustio porniće, ne dam da mi menjaju kanale. NE DAM!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *