nazad na vrh

Dragan Đilas ne može da veruje da će ponovo morati da glasa za Dragana Đilasa

Media centar
FOTO: Media centar

BEOGRAD, 15. januar 2018, (Njuz) – Bivši gradonačelnik Beograda i biznismen Dragan Đilas ostao je zatečen saznanjem da će na predstojećim beogradskim izborima biti primoran da ponovo glasa za Dragana Đilasa, saznaje Njuz.

Prema Đilasovim rečima, kada je poslednji put glasao za Djilasa, neke 2012. godine, mislio je da je sa tim gotovo.

– Očekivao sam da će se do sada pojaviti neka nova lica u koje ću steći poverenje, ali eto, ipak ću opet morati da glasam za manje zlo. Iskreno, kada sam poslednji put glasao za Đilasa, rekao sam sebi “sad i nikad više.” kaže Đilas.

Đilas kaže da je ipak promenio mišljenje o Đilasu u poslednje vreme.

– Tada sam mislio da je taj potez nehuman i rasistički, ali iz ove perspektive, kad malo razmislim, ipak je bio u pravu kada je raselio one Rome. I seča platana mi je delovala kao nepotrebna i ishitrena demonstracija moći, ali pogledajte kako su ti platani lepo izrasli danas. I to što se protivio gej paradi mi se tada činilo homofobnim ali sada mislim da ipak ne treba ta populacija da šeta jer će napraviti štetu po gradu. Kad razmislim, ipak je Đilas bio najbolji gradonačelnik, zaključuje Đilas.

Kako se nezvanično saznaje, Đilas će pokušati da ubedi još nekoliko stotina hiljada svojih prijatelja da glasaju za Đilasa jer je “ipak on nešto dobro uradio za ovaj grad time što nije Siniša Mali.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. ali to je sada drugi Djilas, za kojeg ce Djilas glasati. ovaj novi kandidat Djilas nije cak ni bizznismen niti drzi monopol nad reklamnim prostorom u srbiji, niti je srecno ozenjen covek, niti ce uzimati po 10 soma e za radno mesto komunalca, kao sto je to radio onaj … NOVI Djilas za nove mostove inove komunalije bahalije

  2. Pa i ja ne mogu da verujem da cu ponovo da glasam za Djilasa. Ali, fala bogu samo da nije Sinisa Mali. Ili sacuvaj Boze, Vesic. A i da nije ona lista sa nazivom onog, ne daj Boze, AV, koji mi je skresao penziju, pa ne mogu unuci da dam dzeparac, a jedem samo hleb i mleko. A sta ce mi i to?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix