njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

15. jan. 2018

Dragan Đilas ne može da veruje da će ponovo morati da glasa za Dragana Đilasa

BEOGRAD, 15. januar 2018, (Njuz) – Bivši gradonačelnik Beograda i biznismen Dragan Đilas ostao je zatečen saznanjem da će na predstojećim beogradskim izborima biti primoran da ponovo glasa za Dragana Đilasa, saznaje Njuz.

Prema Đilasovim rečima, kada je poslednji put glasao za Djilasa, neke 2012. godine, mislio je da je sa tim gotovo.

– Očekivao sam da će se do sada pojaviti neka nova lica u koje ću steći poverenje, ali eto, ipak ću opet morati da glasam za manje zlo. Iskreno, kada sam poslednji put glasao za Đilasa, rekao sam sebi “sad i nikad više.” kaže Đilas.

Đilas kaže da je ipak promenio mišljenje o Đilasu u poslednje vreme.

– Tada sam mislio da je taj potez nehuman i rasistički, ali iz ove perspektive, kad malo razmislim, ipak je bio u pravu kada je raselio one Rome. I seča platana mi je delovala kao nepotrebna i ishitrena demonstracija moći, ali pogledajte kako su ti platani lepo izrasli danas. I to što se protivio gej paradi mi se tada činilo homofobnim ali sada mislim da ipak ne treba ta populacija da šeta jer će napraviti štetu po gradu. Kad razmislim, ipak je Đilas bio najbolji gradonačelnik, zaključuje Đilas.

Kako se nezvanično saznaje, Đilas će pokušati da ubedi još nekoliko stotina hiljada svojih prijatelja da glasaju za Đilasa jer je “ipak on nešto dobro uradio za ovaj grad time što nije Siniša Mali.”

Viktor Marković

  1. amharac kaže:

    ali to je sada drugi Djilas, za kojeg ce Djilas glasati. ovaj novi kandidat Djilas nije cak ni bizznismen niti drzi monopol nad reklamnim prostorom u srbiji, niti je srecno ozenjen covek, niti ce uzimati po 10 soma e za radno mesto komunalca, kao sto je to radio onaj … NOVI Djilas za nove mostove inove komunalije bahalije

  2. Baba kaže:

    Pa i ja ne mogu da verujem da cu ponovo da glasam za Djilasa. Ali, fala bogu samo da nije Sinisa Mali. Ili sacuvaj Boze, Vesic. A i da nije ona lista sa nazivom onog, ne daj Boze, AV, koji mi je skresao penziju, pa ne mogu unuci da dam dzeparac, a jedem samo hleb i mleko. A sta ce mi i to?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *