Džajić ovećao da će dati 120 odsto svojih mogućnosti na stranačkim zasedanjima
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

22. jun. 2016

Dragan Džajić proglašen za prvu SNS zvezdu

BEOGRAD, 22. jun 2016, (Njuz) – Legendarni srpski fudbaler Dragan Džajić proglašen je danas za prvu SNS-ovu zvezdu, saznaje Njuz.

Na svečanosti u sedištu stranke obrazloženo je da se veličina Srpske napredne stranke ne meri samo rezultatima na izborima i brojem članova, već i legendama koje su obukle SNS-ov dres.

-Od Džaje očekujemo da stranku odvede na krov Evrope i zato je važno da od samog starta svog delovanja u SNS-u bude tretiran kao naša prva zvezda – izjavio je predsednik stranke i mandatar tehničke vlade Aleksandar Vučić.

Dragan Džajić se zahvalio na velikoj časti, naglasivši da ga je malo začudilo što je proglašen za prvu zvezdu svega nekoliko meseci nakon što se učlanio.

– Svojevremeno sam godinama morao da igram u Zvezdi da bih bio proglašen za treću Zvezdinu zvezdu, ali pretpostavljam da je ovo odlika novog vremena da se sve odvija brže nego ranije. Kao prva SNS zvezda obećavam da ću na stranačkim zasedanjima davati 120 odsto svojih mogućnosti i da ću ispoštovati dogovor iz svlačionice – izjavio je Džajić.

Iako ovu odluku članovi stranke uglavnom pozdravili, bilo je i onih koji su smatrali da Džajić ne zaslužuje da bude prva Zvezda.

– Trebalo je još ranije Aleksandra Vučića proglasiti za prvu SNS zvezdu, pa bi u tom slučaju Džajić mogao da bude tek druga. Mada, Tomislav Nikolić, iako formalno više nije član, trebalo bi da bude druga zvezda zbog svega što je učinio za stranku. Iza njih bi trebalo proglasiti Zoranu Mihajlović, Zorana Babića i Dragana Šormaza za treću, četvrtu i petu SNS zvezdu. Džajić bi mogao da postane šesta SNS zvezda, ali to verovatno ne bi želeo da se opet ne bi potezala priča oko sporne šeste zvezde – izjavio je Nebojša Stefanović, koji će, kako nezvanično saznajemo, biti proglašen za devetnaestu SNS zvezdu.

Marko Dražić

 1. Рубљов kaže:

  А човић, брат андреј, жика паук, борковић, вања удовичић, анђус, онај таксиста што је пронашао словенца за тренера, аца лукас…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  U svakom slučaju, SNS-u treba još puno zveuda dok ne postanu zvezda na plavoj zastavi!

 3. zeks kaže:

  Stvarno ne znam zasto bi Dzajic bio prva zvezda kada kada u SNS-u ima toliko dobrih driblera koji svoju vestinu svakodnevno primenjuju na nasem narodu.Posebno su uspesni kada driblaju nedorasle rivale na ruzicastom terenu,evo na primer ona Zoka ponekad dribla i samog Acu,jer ima ogromnu podrsku sa zapadne tribine,a sa druge strane ima onih koji bi njoj vrlo rado proterali kroz noge,ali ne igraju istu ligu…

 4. voya montoya kaže:

  citat Džaja: Talenat je 1o % ostalo ,je rad,rad i samo rad…Persona sa pištavim glasom,al uvežbao dubok glas,baron ton,pardon bariton…

 5. voya montoya kaže:

  Džaja,do jaja,skoro sportski disident.Samo da izabere ulicu s a Vesićem,u Kaludjerici…Šta mu Tita radio,zaslužio je…štafetu,u dupe.Ubavac…

 6. vitez kaže:

  Znači ovako se uzvraća usluga, vi me oslobodiste svakog sranja i ja zasijah na čelu kolone. Ovo mu je najbolji ugovor koji je potpisao.

 7. voya montoya kaže:

  Džajo,bio si Vučić pre 30 godina,u kulovarima…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *