njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. aug. 2022

Dragan Marković Palma smatra da je finska premijerka prematora za žurke

JAGODINA, 24. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je kako osuđuje ponašanje premijerke Finske Sane Marin koja je snimljena kako se pod dejstvom alkohola veseli i igra na žurkama.

On smatra da je finska premijerka “odavno već matora da bi išla po žurkama”.

– Žurke su za mlade devojke, a starije žene nemaju tamo šta da traže – kaže gospodin Marković koji i sam ima bogato iskustvo organizovanja i učestvovanja na žurkama i zabavama. – Kada žena napuni dvadeset i jednu godinu, može samo da bude konobarica na žurci, umesto da se glupira i blamira. Treba pustiti mlade da budu mladi, što gospođa Sana svakako nije već petnaestak godina.

Gospodin Palma kaže da je odmah poslao pismo evropskom parlamentu u kojem osuđuje ovakvo ponašanje koje, ne priliči nijednom visokom funkcioneru “ženskog pola koji više nije devojčurak”.

U pismu se navodi da Marković “očekuje da finska premijerka snosi posledice za bludno i razvratno ponašanje, umesto da kao i svaka žena u politici, bude smerna, poslušna i dostojanstvena, ali tiha”.

Marković je na kraju zaključio kako se nemar i nebriga najviše vide u činjenici da su “snimci sa žurke izašli u javnost”, i da je finska premijerka prekršila staro pravilo da “šta se desi na žurci, ostaje na žurci”.

Vladimir Vuković

  1. Dzo kaže:

    Palma je mladic koji juri devojcice na svojim zurkama tako da mu zene od cetrdesetak godina ne imponuju jer su matore za njegov ukus mladica od sezdeset i kusur leta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *