njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

02. jun. 2013

Dragstor uvodi mogućnost rezervacije mesta za sedenje ispred

Mesto je potrebno rezervisati minimum pet dana unapred

NOVI BEOGRAD, 2. jun 2013, (Njuz) – Dragstor „Moki“ na Novom Beogradu prvi je dragstor koji je uveo sistem rezervacija za mesta za sedenje i stajanje ispred radnje, a vlasnik kaže da je na to bio prinuđen zbog sve većeg interesovanja mušterija da tu ispijaju svoja pića.

Goran Milenković (38), vlasnik dragstora, kaže za Njuz da se sve češće dešava da mušterije ostanu bez mesta za sedenje, pa moraju da sede na trotoaru preko puta „Mokija“.

– Potrebno je mesto rezervisati minimum pet dana unapred. Sedeća mesta se rezervišu na maksimalno četiri sata, a stajaća na tri. Želimo da ispred našeg dragstora pivo popiju svi koji žele, a takvih je, zbog krize, sve više. Ljudi sve manje piju na skupim mestima i odlučuju se za uživanje u piću u krugu najbližih komšija ispred omiljene radnje u kraju – kaže Milenković.

Prema njegovim rečima, svako ko rezerviše dva termina, dobija jedno pivo gratis, a za redovne mušterije spremljene su i posebne pogodnosti.

– Naše prodavačice uvek su tu da pridrže glavu prilikom povraćanja onima koji preteraju sa pićem,  a obezbedili smo i pratnju svima koji žive u krugu od sto metara od prodavnice – rekao nam je vlasnik ovog jedinstvenog dragstora.

Nenad Milosavljević

 1. Premijer iz Senke kaže:

  Obezbedi musterijama kese za povracanje ispred dragstora, kao u avionu ili autobusu i na taj nacin ces zadobiti jos vece postovanje klijentele.
  Mozda padne i neka Mislenova zvezdica za dragstor!

 2. sat kaže:

  evo nama nazad devedesetih :)

 3. Sasa kaže:

  Bolje pivo u ruci, nego posao u struci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *