njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. apr. 2012

Drastično opala prodaja laksativa od početka predizbornih aktivnosti

Predizborna kampanja će uštedeti novac mnogim korisnicima laksativa

BEOGRAD, 2. april 2012, (Njuz) – Prodaja laksativa u drugoj polovini marta manja je za 80 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopštilo je Kliničko-istraživački tim Udruženja apotekara Srbije.

– Zalihe laksativnih preparata, kako u državnim, tako i u privatnim apotekama su alarmantno velike, pa postoji opravdana bojazan da če mnogim proći rok – izjavio je za Njuz Vojkan Stevović, portparol ovog udruženja.

Prema njegovim rečima, cena laksativa se nije menjala poslednjih nekoliko godina, a građani ništa manje ne pate od opstipacije. Razlog ovom fenomenu su predizborne aktivnosti političkih stranaka, koje građani mogu da prate na svakom koraku.

– Stranke su mi uštedele pedesetak evra, koliko potrošim mesečno na ricinusovo ulje – rekao je Milorad Vitanović, samostalni preduzetnik iz Slankamena – Šteta što nema izbora na svakih šest meseci, makar da tu i tamo vidim neki plakat sa političarem, to bi mi godišnje uštedelo novac za solidno letovanje.

Uroš Bogdanović

 1. Golub kaže:

  Ja, odavno, držim sliku skupštine u punom sastavu naspram WC šolje……

 2. Stojko Golem kaže:

  Jao, jao, jaoooo…

 3. Tetka kaže:

  Имате ли податак каква је ситуација са средствима за смирење, лековима за срце и притисак? ;)

  1. Aleksandar kaže:

   Tu je prodaja skocila, znas kako se kaze, neki lek ti leci jedan organ ali ostecuje drugi, tako je i sa predizborlatikom.

   1. arko kaže:

    nžljposprupkonlekfar

  2. celtic kaže:

   Pošto svi imaju proliv, nema ko da ode u nabavku tih lijekova….

   1. srle kaže:

    Ja mislim da u ovoj izbornoj kampanji laksativi nece trebati ni politicarima. S obzirom na to koliko s… postoji ozbiljna bojazan od dehidracije i gubitka telesne mase kod skoro svih gorepomenutih. Treba napisati tekst: Skocila prodaja antilaksativa kod politicara za 19000%!

  3. drLaki kaže:

   Nema,ovo je naruceno istrazivanje unije prodavaca sanitane keramke.

 4. himalajac kaže:

  nek’ se ne sekiraju farmaceuti. sve sto se ne proda sad, prodace se u prvoj nedelji nakon izbora

 5. ariela kaže:

  Pazite se sad do 6. maja postoji mogucnost da se dehidrira…hvala njuzu sto bavestava indirektno narod sta se moze desiti..na zdravstvo se ionako odavno ne mozes osloniti…dok se neki najzad ne izabere… puno ce da se …. zato oprez!

 6. Tetka kaže:

  Редакцијо, кад се већ бавите здравственим темама, да ли можете код наших стручњака да потражите мишљење о овој теми: http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/315196/Sunce-jaca-seksualni-nagon-kod-muskaraca ?

  Ја ипак мислим да је то зато што је у питању пуно голих гуза и груди око мушкараца…па шта дохвате…неко чак и своју жену :)

  1. Aleksandar kaže:

   Економска криза и беспарица су условили повећање броја перверзњака који опште са својим женама.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *