njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

30. jul. 2014

Država najavila otpisivanje blama onima koji su redovno plaćali RTS pretplatu

Građanima će blam biti otpisan u ratama

Građanima će blam biti otpisan u ratama

BEOGRAD, 30. jul 2014, (Njuz) – Poslanici Skupštine Srbije danas će raspravljati o paketu medijskih zakona, a na dnevnom redu će se naći i predlog o opraštanju dugova svima koji nisu plaćali RTS pretplatu, dok bi redovnim platišama bilo omogućeno otpisivanje blama zbog plaćanja ovog nameta.

– Oni koji su redovno plaćali pretplatu za RTS neće više morati da crvene pred rodbinom i komšijama jer će im biti otpisan celokupan blam od početka uvođenja pretplate – rekao je šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić – Oni će svoj blam moći da otpisuju u ratama kako bi na taj način mogli postepeno da ublažavaju svoju sramotu – dodao je on.

– Na čelu komisije za otpis blama nalaziće se ljudi koji duguju najviše para za pretplatu, a na mesto predsednika će najverovatnije biti postavljen potrošač L.M. iz Jagodine, koji ne samo da nije platio nijedan račun, nego je svaki put kada bi ga opomenuli iz EPS-a, opsovao majku svima, čime je ispunio uslov za ovu poziciju – rekao je Zoran Babić – Izgleda da građani ništa nisu naučili iz dogodovština Gige Moravca – dodao je on kroz smeh.

Kako Njuz nezvanično saznaje, u državnom vrhu razmišljaju da otpis blama omoguće i privatnicima koji redovno plaćaju doprinose i poreze državi, dok bi se najvećim dužnicima, koji godinama ne plaćaju ništa, omogućilo da se javno narugaju svim naivnim preduzetnicima koji ne razumeju osnove poslovne etike, čime sramote državu.

Miroslav Vujović

 1. Svetislav kaže:

  Bilo je krajnje vreme da se nešto preduzme povodom otpisa blama. Previše se nakupilo tog užasa u narodu, a poslanici nikako da nađu vremena da se pozabave ovim problemom. I kad već nešto menjaju na bolje, neka Giga moravac, postane predsednik skupštine, kako bi bili sigurni da dolazi bolji život.

 2. Natnat kaže:

  Još nisam spremna da javno priznam svoj blam u celosti, stoga ću verovatno prihvatiti ponudu otpisivanja na rate.

 3. Ime (obavezno) kaže:

  Koja blamaza! Mislila sam da ce bar trunku blama ostaviti za sebe… Ima se, moze se.

 4. Mizantropikus kaže:

  A sta je sa nama koji placamo struju dok nam se i rodbina i komsiluk smeje?

 5. scoby kaže:

  A kad otplate blam, svi mogu da predju u islam.

 6. aleksandar kaže:

  Kad ce ovo biti za struju?

 7. Tagore kaže:

  Slobodan Perić, narodni poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja, jedini je juče u Skupštini priznao da ne plaća pretplatu, ali da na slanini ne štedi.
  http://www.blic.rs/data/images/2014-07-30/498975_skupstina-anketa300714ras-foto-djordje-kojadinovic22_f.jpg

  Juče sam krstio konja. Dao sam mu ime ”Konj” i tako je moj konj postao vlastita imenica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *