njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. nov. 2012

Država priznala da je kriva za sve

Sud je državi odredio zadržavanje u pritvoru zbog mogućeg uticaja na svedoke

BEOGRAD, 25. novembar 2012 . (Njuz) – Na saslušanju koje je juče popodne obavljeno u zgradi tužilaštva u Beogradu država Srbija priznala je krivicu za sve loše što se građanima dešavalo u poslednjih nekoliko decenija, potvrđeno je iz Republičkog javnog tužilaštva.

Državni tužilac Zagorka Dolovac kaže da je na saslušanju, koje je trajalo nekoliko iscrpljujućih sati, država priznala sve ono što joj je na teret stavljano već duže vreme.

– Nakon prikupljanja velikog broja dokaza koji je direktno optužuju da je svojim postupcima onemogućila većinu građana da postignu makar minimalni uspeh u životu, država je privedena, a na saslušanju, suprotno slici koju je ostavljala u javnosti, potpuno se slomila i detaljno otkrila načine na koji je uništavala ljudske sudbine, iznoseći zapanjujuće detalje iz života svakog građanina ponaosob – objasnila je Republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

Ona je dodala kako je državi određeno jednomesečno zadržavanje u pritvoru kako ne bi uticala na svedoke i druge osumnjičene “koji su joj svojim udruženim delovanjem pomagali u sprovođenju nedela nad nedužnim građanima, poput međunarodne zajednice, masona i rukovodilaca projekta HAARP”.

Jedan od ključnih svedoka u procesu protiv države Nikola Vojinović iz Vranja, kaže da mu je konačno laknulo jer su prihvaćene njegove tvrdnje da je za sve loše stvari koje su mu se u životu dešavale kriva Srbija, a ne on.

– Iako sam nekako uspeo da završim srednju školu, niko u ovoj državi me nikad nije pozvao sa molbom da me zaposli. Takođe, kada su me hapsili zbog iznude, ista ta država mi je okrenula leđa i poslala u kućni pritvor nedelju dana – izneo je zapanjujuće pojedinosti iz svog života u Srbiji svedok Vojinović i dodao da veliku utehu nalazi u činjenici da je ogroman broj građana složan u osudi države, u šta svakodnevno može da se uveri na društvenim mrežama.

Ukoliko Srbija bude optužena, preti joj zatvorska kazna od nekoliko godina, što bi je učinilo neefikasnom u obavljanju svakodnevnih dužnosti prema svojim građanima, za šta je predviđena zatvorska kazna od nekoliko godina, saznaje Njuz iz Republičkog javnog tužilaštva.

Miroslav Vujović

 1. sasa kaže:

  ama ljudi njuz je poceo da objavljuje istinu to mi se ne svidja.

 2. Ja sam kaže:

  I Drina ce da tuzi Dunav.

  1. celtic kaže:

   Ni kapi Drine okupatoru!!!!

 3. ariela kaže:

  “ko priznaje pola mu se dodaje”…e sad cu da presavijem tabak i napisem zasta je sve meni kriva drzava…mogli su inace i da me pozovu kao svedoka imala bi sta da kazem…drzava je kriva i sto ja nisam ispunila svoje ambicije i postala advokat ili javni tuzilac pa “isterala pravdu” svaki put…ovako vidim da to umesto mene rade sve sami nesposobnjakovici…uh!

 4. Александар Хејтер kaže:

  Знам ликове који ће је тужити зато што нису завршили факс иако су се трудили 10 година, онда ту су сви они који немају девојку-дечка, па сви који су принуђени да бацају смеће по улици ”зашто би они бацали у корпу кад други бацају на улицу, нема сврхе”, има ту читава листа оштећених поштењачина.

  1. nek crknu dušmani kaže:

   очигледно си и ти међу њима

   1. Александар Хејтер kaže:

    Imaš plus od mene iako si pogrešio.

 5. Ja sam kaže:

  Prvo su nam krivi majka i otac(eventualno komsija) pa rodni kraj, pa Beograd sto nas usisa, pa Srbija( sto bi rekao Ljuba Tadic- Kursula -Ej, Srbijo!!! Bem ti…).
  A krivi su i Alpi, sto zbog njih Sloveni stvorise Srbiju na Balkanu a ne u Svajcarskoj.
  Ali dzabe nam sve. Toma ce abolirati Srbiju.

 6. coa kaže:

  Kriv je bre onaj sa slike Dushan Silni, shto je koji ku.. c donosio onaj njegov zakonik.Da ga nije “doneo” nebi ga niko onda niti u buducnosti mogao ni krshiti i niko nebi bio kriv nizashat, eto.Zivela Anarhija!

  1. celtic kaže:

   10. član ‘O jeretiku: koji je za bezvlast ili se nađe jeretik, živeći među hrišćanima, da se ožeže po obrazu i da se izagna, a ko bi ga tajio, i taj da se ožeže na oba obraza.’ (Koliko bih volio danas taj zakon, nigdje ne bi bilo Audija, kurvi (karakternih), galame, virenja u komšijinu avliju….)

 7. e... kaže:

  krajnje je bilo vreme

 8. govornik kaže:

  Kriva je Država zato što je postavila ove političare na vlast pa su oni – zahvaljujući njenoj majčinskoj ljubavi uspeli da je prevare i sve pokrali i oduzeli narodu, međusobno rasprodajući i deleći društvenu imovinu. Na kraju će političari prodati u ropstvo i samu Državu stranim tajkunima i okupatorima. A narod ništa ne može protiv države, ne sme da se buni jer je brojčano političara više nego njih.

 9. Tagore kaže:

  Zbog povišenog broja stranih turista koji redovno kradu delove srpskih auto-otpada kao i našu savršenu proizvođačku tehnologiju na točkovima traktora iz Rakovice te Fiće, Yugo-Zastave i srpskog FiJata 500L iz Kragujevca, vlada Srbije je odlučila da do kraja ove godine uvede ulazne vize za sve pripadnike ”schengen zone”, ”euro zone” i sve preostale pripadnike evropskog kontinenta do Urala.

  – Ovi strani turisti su prepunili srpske zatvore i naši čuvari zatvora stranih robijaša su na izdahu ljudskih prava i moći očuvanja rešetaka i kaveza, čak i u Padinskoj Skeli – žali se srpsko pravosuđe, mada dodaje da su amnestija i pomilovanje jedina rešenja za sinove srpskih vojvoda i njihovih bližih saradnika od velike nacionalne vrednosti političkih partija koje nas, obične smrtnike, njihovim zrakom svetlosti vuku ‘ka gore’.

  Tanjug | 23. 11. 2012. – 23:05h | Uvoz jeftine kineske radne snage, (i tok) !!!

  Zbog povišenja upražnjenih radnih mesta u kineskom tržnom centru (Blok 70, Novi Belgrade), Turistička Organizacija Srbije (TOS) organizovala je studijsko putovanje po Srbiji grupi novinara i tur-operatera iz Narodne Republike Kine koji su na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” sleteli prvim letom “Katar ervejza”.

  Ja još nisam dobio srpsku radnu vizu rudara za stalni boravak kraj rudnika zlata, ali jutros moj komša, drugar i prijatelj, neki bedni Kinez koji ne vredi više od nekoliko milijarde dolara, me pita da li da traži srpsku vizu u Katar, u Kosova ili u Vojvodina za kraću posetu Crnoga Vrha?

 10. ehm kaže:

  A kemtrejls? A to nece da prizna da je odgovorna?
  Ne moze to tako. Takvo parcijalno prihvatanje odgovornosti nas nikuda nece odvesti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *