Država želi da omogući svim građanima da se po jednom pojave u nekom rijalitiju
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

30. jun. 2015

Država uvodi obavezno služenje rijalitija

BEOGRAD, 30. jun 2015, (Njuz) – Obavezno služenje rijalitija uskoro će postati dužnost svakog punoletnog građanina Srbije, saznaje Njuz.

U ovu svrhu, svaki grad će dobiti specijalizovan odsek u kome će biti vršena regrutacija rijaliti obveznika.

– Pažljivom analizom, koja je uzela u obzir potrebe građana i država, došli smo do zaključka da je uvođenje rijaliti roka potreba celokupnog srpskog društva – kaže naš izvor iz Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman -Svi smo svedoci da su neke osobe bile učesnici više rijaliti programa, dok drugi građani nikad nisu dobili tu šansu. Takođe, primećeno je da se neki ljudi nikad nisu prijavili za bilo kakav rijaliti niti glasali za nekog od učesnika. Složićete se da to nije pravedno i baca senku na napore vlade koja želi da radi u interesu svih građana – dodao je on.

Uskoro će širom Srbije početi gradnja kuća koje će biti namenjene snimanju ovakvih programa. Svaki građanin se mora odazvati pozivu regrutne komisije koja će, posle detaljnih medicinskih programa, odlučiti u kom rijalitiju on može pružiti svoj maksimum, objašnjavaju u vladi.

Državni organi očekuju pozitivne reakcije, kao i da će građani masovno odgovoriti pozivu koji im šalje otadžbina. Pored podizanja rijaliti gotovosti oni smatraju i da će glasanje putem SMS-a, obezbediti znatan priliv sredstava u državni budžet.

– Čuli smo da pojedini građani ne žele da služe rijaliti i da planiraju da se pozovu na prigovor savest. Država će svima njima omogućiti civilno služenje rijalitija, tokom kojeg će imati obavezu da na Youtube okače više svojih kućnih videa – kaže naš sagovornik.

Bojan Savić

 1. zoran kaže:

  Браво за нашу владу! На овај начин много лакше ћемо ући у нато, а тамо спремни дочекати нато формате ријалити програма :” Милосрдни анђео II”, “Племенити самарићанин”, “Багдадски миротворац”, “Афричко пролеће евроатлантског јастреба”…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Vlada Srbije je opet pogresno procenila situaciju. Srbija i njen narod JESU u rialitiju – svaki dan i noc. Treba samo postaviti par dodatnih kamera i omoguciti pristup preko kucnog daljinskog – i gotova prica. Nema potrebe ukljuciti jadnu i oslabljenu administraciju da se i tim bavi!

 3. sremac kaže:

  Prema mojim informacijama služenje rijalitaja biće oslobođeni svi oni koji učestvuju u rijaliti programu ‚‚pražnjenje kontejnera‚‚

 4. vitez kaže:

  Živa istina, joče usvojili Zakon o informisanju. Čl. @ lično Tasovac potpisao.

 5. Don Mikele kaže:

  Bože ljudi.
  Nije valjda da verujete sve što vam se kaže?
  I na tarabi piše pi.ka, pa nije.
  Ne palite se džabe.
  U ključite mozgova i
  Razmislite malo.
  Po kojim zakonima bi smeli to da urade???
  A da ne krše ljudska prava.
  Smešni ste!!!
  Don Mikele

  1. sve vas mrzim kaže:

   don kurtone, ti si medju prvima na spisku za sluzenje rijalitija, licno sam doznao, bices stacioniran na novoj lokaciji u padinskoj skeli

   1. Neko u prolazu kaže:

    Al te nalozio Don Mikele, hihihi. Mi smo na istom odeljenju u padinjaku :)

 6. Vladimir kaže:

  Uh, dobro je. Već sam se na kraju uplašio da će civilno služenje da zahteva obavezno gledanje rijalitija… Ovo jutjubisanje je već podnošljivo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *