Kolege još uvek ne mogu da se oporave od šoka
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

21. dec. 2015

Državni službenik uhvaćen kako radi tokom radnog vremena

BEOGRAD, 21. decembar 2015, (Njuz) – Administrativni službenik u jednom državnom preduzeću M. Z. suspendovan je kada su ga nadređeni uhvatili kako na poslu radi svoj posao, saznaje Njuz.

Službenik je posle ovog teškog prestupa odmah privremeno udaljen sa posla, a tokom narednih nedelju dana biće odlučeno da li će protiv njega biti pokrenut disciplinsku postupak.

Šef izgrednika, koji je želeo da ostane anoniman, kaže za Njuz da je bio potpuno šokiran kada je iznenada upao u kancelariju i video ga kako popunjava tabele vezane za posao.

– Verovatno nije očekivao da će neko naići, pošto smo oko 11 sati svi izašli na treću pauzu u obližnji restoran. Kada smo krenuli, rekao je da će doći čim pređe nivo u Kendi kraš sagi. Međutim, ja sam zaboravio novčanik i vratio se u kancelariju, a od onoga što sam video još se nisam oporavio – rekao je sagovornik Njuza.

U preduzeću koje smo danas posetili vlada potpuna neverica. Nekoliko zaposlenih je zbog šoka moralo da ode na bolovanje, a većina onih koji su došli na posao nerado govori o celom događaju.

– Ne mogu da verujem šta se desilo. Pio sam sa tim čovekom kafu, igrali smo pasijans zajedno, ogovarali druge kolege… Nikad nisam pomislio da bi mogao da uradi ovako nešto. Posle ovoga više nikada neću moći da se opustim i verujem ljudima – naveo je jedan od najbližih kolega suspendovanog službenika.

Psiholog Radoslav Đurić kaže su vremena teška i da se može očekivati još više ovakvih slučajeva.

– Ljudi u državnom sektoru su suočeni sa velikim problemima, svakodnevno moraju da razmišljaju o mnogo toga, a naročito kako popuniti veliku količinu radnog vremena. Samo je pitanje trenutka kada će neko “pući”, a niko ne zna kako to može da se manifestuje. Ponekad će to biti i drastično, kao u ovom slučaju – ocenio je Đurić.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Sluzbenik je samo radio Vodji umilan posao. Proucavao je najnovije tabele Vodjine popularnosti i ,,lupao” pozitivne komentare na svim sajtovima do kojih je mogao doci, pre nego sto su ga uhvatili. I sad posto je suspendovan, ni sendvic nece dobiti!

 2. Ja sam kaže:

  Jos jedna gnusna novinarska laz antivladinih glasila sa ciljem da se destabilizuje teskom mukom uspostavljen sistem.

 3. Suhi Kruho kaže:

  Jedan majmun (gorila, DNK 98,7 odsto) čuva stražu u ministarstvu izgubljenih testisa na kredit.
  Devet majmuna čuvaju stražara, pa svako svakom onjuši rep kako bi se ustanovilo da i deviti ima napredni DNK.

 4. Свака част Вучићу kaže:

  Тог државног службеника би одмах требало провући кроз Информер, Пинк и полиграф, будући да се очигледно ради о бруталном рушењу Вучића, владе, државе и јавном промовисању идеје да Косово није више део Србије.

 5. Zoin Mihailo kaže:

  Takvi propusti se dešavaju samo starijim službenicima.
  Mlađi nikada neće nasesti na provokacije da na radnom mestu treba da rade.

 6. Рубљов kaže:

  Земљо, отвори се!!! Дајте пуно име и презиме овог никоговића и згубидана, дајте да га Нада Мацура у јутарњем програму помене, мајка га по добру не помињала, жена га роговима за Нову годину поновила, јеленко га вазда звали…Пасијанс му се никад не отворио, тризом геј миџет кам шот му једини порно сајт и код куће био, кубик дрва преко нета у цепаницама купио, на алкохол алергичан био, црни сине зар се ТО на послу ради?!!??! Ц, ц, ц, ц, ц…

 7. strani placenik kaže:

  Obavezno ga odvesti na VMA ko zna mozda je zarazno.
  Pa mogu i ostali da se zaraze , daleko bilo pu pu pu….
  Mozda ga zatvoriti u karantin.
  Ili jos bolje u Zooloski vrt da se deca cude.

  1. Objektivna kaže:

   To je greh sto je radio “svoj posao” na radnom mestu, a nije greh sto su ostali otisli na trecu pauzu u obliznji restoran. Tamo sigurno nisu pili vodu.

 8. mile kaže:

  čovek privatiyovao radno mesto.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *