nazad na vrh

DS raspisala konkurs za novu Jelenu Trivan

DS se nada da će među svim kandidatima naći najbolju Jelenu Trivan

BEOGRAD, 27. jun 2013, (Njuz) – Demokratska stranka objavila je konkurs za upražnjenu poziciju Jelene Trivan nakon što je prethodna Jelena Trivan dala ostavku, saznaje Njuz iz izvora bliskih ovoj stranci.

– Jelena Trivan je obavljala funkciju Jelene Trivan gotovo besprekorno i biće teško naći nekog ko ima iskustva kao i ona u bivanju Jelenom Trivan – kaže članica stranke sa funkcijom Nade Kolundžije koja je želela da ostane anonimna – Ipak, ostaje nam da se nadamo da ćemo uspeti da među svim kandidatima za koje očekujemo da se jave nađemo najbolju moguću Jelenu Trivan – dodaje ona.

Demokratska stranka je poziciju Jelene Trivan uvela negde oko 2005. godine kada se u politici stranke ukazala potreba za Jelenom Trivan. Bivša Jelena Trivan, koja je obavljala tu funkciju od početka pa do danas, kaže da će novi kandidat ili kandidatkinja imati težak zadatak.

– Biti Jelena Trivan je nešto sa čim se čovek rodi, tako da zavisi i od talenta, ali i od rada na sebi. Iskreno, mislim da niko nema više iskustva od mene u izvršavanju funkcija Jelene Trivan – smatra dosadašnja Jelena Trivan.

Ona je dodala da je podnela ostavku na mesto Jelene Trivan jer joj se čini da se politika stranke bitno promenila i “da Jelena Trivan u očima novog rukovodstva stranke postaje prevaziđena funkcija”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Jedina prirodno kvalifikovana osoba za ovu poziciju je Aleksandar Vučić. Svi ostali bi morali da ugrađuju implante…

 2. Gdja Trivan je vratila usta DSu i ona ce se naci na raspolaganju sledecoj zaposlenoj.

 3. Joooooj, da mi je žena! Uf! Ala bi se poželela “onoga”!
  Žvalavica.

 4. Jelena Karleuša!!!
  Implante ima, a ni ime nebi morala mnogo da menja. Uostalom i jedna njena stara pesma je već najavila da bi ona mogla da obavlja tu funkciju.
  “Zovem se Jelena, Jelena!
  Zar mi se ne sećaš (v)imena?!…”

 5. Najvazniji je prsonaliti…

 6. Pa već su je nabavili. Zove se Aleksandra Jerkov.

 7. Ako bi pitali Velju ilica kakvu Jelenu Trivan bi trebalo izabrati, on bi rekao ko iz topa: neku sto nije ljubila peglu…sve ostalo ne smeta:)

 8. Pored ostalih kvaliteta, kandidat treba da bude pravo muško koje će smeti da stane na crtu Đilasu.

 9. jel ova bese ujela kuce? ili bese obrnuto……. :)

 10. Ajd’ da se javi neko ko je bio u Jeleni Trivan- da podeli to iskustvo sa ostalima.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix