njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. maj. 2012

DS: SNS je stranka sa velikim koalicionim potencijalom i iskrenom evropskom orijentacijom

Demokrate prepoznaju potencijal

BEOGRAD, 20. maj 2012, (Njuz) – Srpska napredna stranka predstavlja partiju sa ogromnim koalicionim potencijalom i iskrenom evropskom orijentacijom i mi smo otvoreni za svaku saradnju sa svim snagama koje se tako jako zalažu za evropske integracije naše zemlje, saopšteno je večeras iz Demokratske stranke.

– Naprednjaci su evropski kurs negovali tokom svih godina postojanja, što se ogledalo i u Nikolićevim čestim posetama Briselu, gde je bio češće čak i od lidera DS-a Borisa Tadića. Osim toga, SNS je ovladala potencijalom za formiranje vlade kakva je Srbiji potrebna, a kakvu i mi želimo i u kojoj bismo rado participirali, ukoliko bude potrebe za iskustvom i znanjem koje su naši kadrovi stekli tokom proteklih godina kada smo obavljali vlast – navodi se u prvom postizbornom saopštenju DS-a.

Pored toga, Nikolić je, poručuju iz DS-a, pokazao izuzetno visok stepen tolerantnosti i smirenosti tokom predizborne kampanje, što ga na svaki način preporučuje za saradnju i zajednično građenje proevropske politike.

– Naša kampanja konstrasta bila je zapravo test koji je Nikolić položio sa najvišim ocenama, istim onakvim kakve je dobijao na ispitima tokom studija. Demokratska stranka je spremna da svoj izuzetan demokratski kapacitet udruži sa još izuzetnijim kapacitetom koji poseduje Srpska napredna stranka – naveli su u Demokratskoj stranci.

Nenad Milosavljević

 1. Zoran kaže:

  Nažalost, nesmešno jer je previše istinito! Ove naše jajare političari bi ušle u koaliciju sa đavolom samo da ostanu na vlasti.

 2. Dzoni kaže:

  Bravo, bravo!
  I Nikolic je, pretpostavljam, postao kompetentan za predsednika?

 3. Milos kaže:

  Što jes jes DS je uvek ima najbolje reešenje

 4. himalajac kaže:

  ih, kada se pomesaju dve linije menadzmenta, blago li se nama….

 5. alekksa kaže:

  e nek je i Tadic ispario, iako su svi bili protiv Nikolica covek pobedio…

 6. okvalS kaže:

  Možda se zna ko je predsednik ali se nezna ko je premijer.

 7. ariela kaže:

  Iskrenost je to zlo koje je uzrok sto Srbija ne moze napred…

 8. landarina kaže:

  Ma sve je to gomila kikindskih pedera i licimura, na ku**c ih nabijem… :)

 9. kalixx kaže:

  to se zove “sex pomirenja”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *