njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

02. apr. 2013

DS traži cimera za novo sedište stranke

Demokrate pod hitno traže cimera za prostor na Novom Beogradu jer im je preskupo da sami plaćaju infostan

BEOGRAD, 2. april 2013, (Njuz) – Demokratska stranka objavila je u više novina oglas u kojem traži stranku cimera sa kojom bi delila novo sedište, saznaje Njuz.

U oglasu za cimera stoji da stranka ne mora da bude parlamentarna, da nije bitan broj članova koji je u njoj, kao ni da li je ranije bila u koalicijama sa nekim drugim strankama. Kao poželjno se navodi da je stranka socijaldemokratske ili liberalne proevropske orjentacije, kao i da bi cimeri sve troškove ravnopravno delili. U oglasu piše i da je depozit stanodavcu obavezan i da se on takođe ravnopravno deli.

Autentičnost ovog oglasa za Njuz je potvrdila portparolka DS Aleksandra Jerkov, koja je pojasnila da im za cimera ne bi smetale čak ni pojedine stranke koje su u aktuelnoj vlasti.

– Ipak, ne bismo delili sedište sa baš svakom strankom iz aktuelne vlasti jer ne želimo da za tri meseca dođemo u situaciju da ponovo moramo da tražimo cimera ili ne daj bože da se selimo – navela je Jerkov.

Ona je dodala da je DS pronašla nekoliko kuća u kojima bi sama mogla da plaća kiriju i troškove, ali da joj lokacije tih kuća nisu odgovarale.

– Ima lepih stanova na Vidikovcu, Ceraku, Banjici, čak smo i u Borči videli jedan dobar prostor, ali kada se u obzir uzme koliko se gubi vreme u prevozi, ipak smo se odlučili da to bude centar ili Novi Beograd. Jeste skuplje, ali ako delite sa nekim onda može da se izdrži – objasnila je Jerkov i dodala da su upravo našli adekvatan stan na Novom Beogradu, ali je problem što je infostan nešto skuplji.

– Gazda nam je dao rok da mu do 10. aprila javimo da li se useljavamo i nadamo se da ćemo do tada pronaći cimera, jer je infostan preko 9.000 dinara mesečno – smatra portparolka DS, koja ne isključuje mogućnost da će se iz cimerisanja možda stvoriti i neka nova koalicija.

Ona je navela i da funkcioneri buduće stranke cimera ako su iz Novog Sada mogu da dele troškove benzina i putarine dolaska u Beograd sa zamenikom predsednika DS Bojanom Pajtićem.

Bane Grković

 1. Ja sam kaže:

  9.000 динара месечно за инфостан!?
  Па није много.
  Ако сваки члан да по динар месечно још ће и да им претекне за почасну
  Бус-Плус карту за почасног председника

 2. Džoni kaže:

  Nek cimerišu sa SRS, tj. Svpskim Vadikalima, čujem da su u bedaku od kad nisu prešli cenzus.

 3. Worf kaže:

  A neće u Borču, je li? Zinulo **** na Beograd, nema…

 4. Славко kaže:

  Оћу ја да будем цимер Александри!

 5. Sasa kaže:

  Pa kako im je krenulo, ako svaki clan da po dinar, skupice 3 dinara.

  1. drLaki kaže:

   Nemoj tako, ima ih vise. Sto bi Seselj rekao:” Ima ih dovoljno za jednu maricu”.

 6. Ja ja ja kaže:

  Ja hocu samo cimerke.
  Ove iz nacionalnog pokreta Judeje i judejskog nacinalnog pokreta necu!

 7. dragan kaže:

  Počasni predsednik će ih primiti, kao docimere!

 8. kaže kaže:

  Cuo sam nesto da i Dulic trazi cimera!

 9. Stevan kaže:

  Нека се не секирају. Цимери их већ чекају. Пошто их већ добро познају лакше ће се адаптзирати. Саша Драгин, Боровица, Мишковић… све стари другари.

 10. Crvenkapa kaže:

  Čitam čitam i ne vidim nigde ništa, mora da je Đilas greškom cenzurisao i ove oglase :-)

  Ili je oglase poslao u Nambiju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *