njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. okt. 2012

Dulić pušten jer nije bilo dokaza o bliskosti sa Vučićem

Razgovarali su samo kao poslanici

BEOGRAD, 11. oktobar 2012, (Njuz) – Tužilaštvo za organizovani kriminal nije tražilo zadržavanje u pritvoru bivšeg ministra Olivera Dulića jer nije imalo dokaza da je blizak sa prvim potpredsednikom vlade i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem, saznaje Njuz.

Ova informacija je Njuzu potvrđena iz više izvora u vrhovima srpskog pravosuđa, tužilaštva, policije i Vlade Srbije.

– Veći deo četvoročasovnog saslušanja Olivera Dulića specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević iskoristio je da mu postavi pitanja u veze sa bliskošću sa Aleksandrom Vučićem. Međutim, Dulić je uporno negirao da bilo kakva bliskost postoji – navode izvori Njuza.

Kako saznajemo, Dulić na saslušanju nije negirao da poznaje Vučića, ali isključivo preko političkog angažovanja koje i jedan i drugi, svako u svojoj stranci, imaju već godinama.

– Bivši ministar priznao je da je sa Vučićem razgovarao, da ne zna tačno koliko puta, ali da ti razgovori nikada nisu bili privatni. Dulić je tvrdio da je, dok je bio predsednik skupštine, morao da razgovara sa Vučićem jer je on bio poslanik. Takođe je rekao i da su više puta razgovarali u televizijskim emisijama, prenosi detalje saslušanja naš izvor i dodaje da na osnovu toga tužilaštvo nije moglo da zaključi da su Dulić i Vučić bliski.

Da nije bilo osnova da se Dulić zadrži u pritvoru, potvrdio je i sam Vučić izjavom da će biti uhapšena njemu bliska osoba.

Bane Grković

Inspiracija: Vučić: Biće procesuirana i jedna meni vrlo bliska osoba

 1. I Tadić je dao garancije da nisu bliski…

 2. mirko kaže:

  Hahaha..,sjajno!!!A uopšte nije daleko od istine…

  1. mirko kaže:

   Samo da se nadovežem nevezano za potencijalni ortakluk Vučića i Dulića..,Njuz je propustio vest o dobitnom Toletovom tiketu u “Mocartu”.Očito niste provalili da se on krije iza tih čuvenih 20 dindži uplate…

 3. Neverni Toma kaže:

  Lajkovali su i komentarisali jedan drugome statuse, ali nisu bili bliski. To je bila veza na daljinu! Vučić: Imaću vezu sa jednom meni vrlo bliskom osobom!

 4. Neverni Toma kaže:

  I srećan rođendan Njuz-u sa zakašnjenjem!

 5. ih kaže:

  Sve bi bilo drugacije da su vezbali u istoj teretani…jbg

 6. Shumsky kaže:

  eeee, sad mi malo manje liči na Goboa, a više na Lukavog

 7. landarina kaže:

  Ma jok, laže Dulić k'o pas! ‘Vatali se za dupeta u skupštini ispod skupštinskih klupa! Sad se obojica prave Toše, kao ne poznaju se… pa lako je tako, drugovi! Ajde, odrecite se sad jedan drugog tri puta!

 8. Ja sam kaže:

  I kome sada ja da prijavim komsiju sto krade iz kontejnera? Niti poznaje Vucica niti je jos ukrao prvi milion.

 9. Nemanja kaže:

  Ah kako ste smešni sa ovim ala Blic kukanjem jer je neko sposoban, a pro-srpski, došao na vlast!

  1. miki kaže:

   Auuu, pa ti si mu, izgleda, blizak?
   Loše ti se piše…

   1. landarina kaže:

    Auuuuuu sad znam otkud mi minusi ! Lajte kere Jakobsfelda! :D

 10. viduka kaže:

  Jedne ne bas ozbiljne novine objavljuju da Oliver ide u Canadu. Naljutio se Oliver u ovoj zemlji osim mame niko ne drzi do njega. Canada ce umeti da ceni njegovo znanje i njegove s mukom stecene pare.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *