njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

29. aug. 2015

Duško Korać se kvalifikovao za Olimpijske igre u Riju

BEOGRAD, 29. avgust 2015, (Njuz) – Zahvaljujući sjajnom učinku u na Svetskom prvenstvu u atletici poznati sportski komentator Duško Korać overio je vizu za Olimpijske igre koje će se sledeće godine održati u Rio de Žaneiru. Korać je ostvario olimpijsku normu zahvaljujući nastupima u finalima disciplina Jusein Bolt na 100 i 200 metara, kao i skok u dalj Ivane Španović.

U izjavi za Njuz Korać je istakao da je prezadovoljan svojim učinkom u Pekingu.
-Smatram da sam na ovom takmičenju bio na najvišem nivou, dao sam sve od sebe i što je najvažnije nastavljen je kontinuitet mojih učešća na velikim takmičenjima. Drago mi je zbog toga što sam obradovao naciju i ubeđen sam da ću im doneti mnogo radosti sledeće godine u Riju – rekao je on.

-Želeo bih da dodam da za mene prvenstvo još nije gotovo jer me očekuje i Jusein Bolt u štafeti 4×100 metara. Već pomalo osećam umor, ali uprkos tome mogu da obećam svima koji me prate da ih neću razočarati. U tu štafetu ulazim rasterećeno, ali to ne znači da će mi nedostajati motiva – izjavio je poznati novinar.

Korać je napomenuo da je ovaj rezultat utoliko veći jer, kao što je svima poznato, ove godine nije imao priliku da se oproba u njegovoj omiljenoj disciplini – Jeleni Išinbajevoj.

Soko Sokolović
Bojan Savić

 1. scoby kaže:

  Komemntator je zvucao toliko euforicno, da je veliko pitanje da li bi prosao na doping testu?
  Posle svega, bio bi red da “naseg Jusu” primimo u pravoslavlje i damo mu azil (ako ga nevoljno put nanese preko nasih gudura).

 2. Рубљов kaže:

  Велемајстор, десетобојац у коментарисању “Краљице спортова”, заблистао је и у “женском вису”, 110 са препонама за мушкарце, а у штафети 4+100 метара толико је био надмоћан да је штафета УСА елиминисана…Прича се да Гетлинг има истетовирано име Звонка Михајловског ради урока, али не вреди. Две Душкове норме за Рио доделиће се Ралету, нашем фавориту из сенке, чија стидљивост у коментарисању одлично допуњује Душков шарм, истинољубље и словенску непосредност…
  П.С. Што је лепа и згодна рускиња, трећепласирана у скоку у вис, аууууу…

 3. voya montoya kaže:

  Od Ušća 1987. nije imao veću egzaltaciju…

 4. Aлокин kaže:

  Зар још има коментатора
  који воле спортисте и
  знају српски говорити!
  Амбасада је у паници,
  Поћорек је позван на одговорост,
  Ошеја је забринут.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *