njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. apr. 2013

Dušku Vujoševiću ponestaju ideje za maltretiranje sudija

Vujošević se plaši da će vremenom početi da se ponavlja / FOTO:Blic

BEOGRAD, 5. april 2013, (Njuz) – Trener košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević tokom poslednjih nekoliko dana ulaže intenzivne napore da pronađe nove i do sada nekorišćene modele maltretiranja sudija, pošto je sve manje metoda koje nije koristio bar jednom, saznaje Njuz.

Izvor blizak Vujoševiću tvrdi da trener Partizana jako drži do autentičnosti u verbalno-fizičkoj komunikaciji sa arbitrima i da već neko vreme analizira metode maltretiranja u različitim sportovima, od golfa i poloa preko fudbala pa do ragbija.

– Gospodin Vujošević je do sada primenjivao razne metode, za neke je i rodonačelnik na ovim prostorima, ali je zaključio da je besmisleno na svakoj drugoj utakmici tući sudije, pljuvati ih ili im psovati familiju. Kada radite na ličnom brendingu, poslednje što želite je da plagirate sami sebe. Kao što pevačice izbegavaju da se dva puta pojave u istoj toaleti u javnosti, tako se i Vujošević trudi da na parket uvek donese nešto novo i do tada neviđeno – kaže sagovornik Njuza.

Prema njegovim rečima, poslednje što smo imali prilike da vidimo u komunikaciji trenera Partizana sa sudijama je štipanje, a za buduće utakmice razmatra modele poput uletanja klizećeg starta, prebijanja golf palicom i gađanja cipelom.

– Još ne znamo šta se tačno može očekivati u budućnosti od Duleta, jer je selekcija ideja za maltretiranje u toku, ali jedno je sigurno – očekujte isključivo neočekivane i na domaćim terenima do sada neviđene stvari. Tradicija da egizibicije gospodina Vujoševića budu važnije čak i od samih utakmica biće očuvana, a verovatno i unapređena u godinama koje dolaze – zaključio je sagovornik Njuza iz stručnog štaba Partizana.

Nenad Milosavljević

 1. scoby kaže:

  U ovoj disciplini, istaje neprevaziđen legendarni Muta, u skeču sa saplitanjem na aut liniji protivničkog igrača, koji je trčao u kontru.

 2. premijer iz senke kaže:

  Neka pozajmi nesto iz arsenala Mise Tumbasa, bice to spektakl na novom nivou!

 3. Malo ja sam kaže:

  Saopstenje Uprave Partizana:

  Nije Dule sudiju maltretirao, vec materijal dresa proveravao.
  Pamuk li je, sintetika…?

  1. Pa mi smo dosli njih da gledamo kaže:

   Pa ni moja zena toliko ne proverava majce na pijaci !

 4. Ja sam kaže:

  Прве даме ,,Штале” и ,,Велики Му”, забринуте за своју славу и углед,замолиле су продуценте да не уводе Вујошевића у ове престижне серијале:

  -Не смете дозволити толики пад квалитета, а ми ћемо се потрудити да вам се одужимо, макар цео живот остале у кући певајући, једући мишеве и газећи овчије очи.

 5. Pa mi smo dosli njih da gledamo kaže:

  – Tata eno prase!
  – Dozvolite, ja sam brzi i spretniji !

 6. vladimir kaže:

  Glumac je glumac a Dule je obican junac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *