njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

04. nov. 2013

Dva Srbina se potukla oko toga ko će da razbije glasačku kutiju u Kosovskoj Mitrovici

Marko Jakšić ocenio da ovakve situacije idu na ruku samo Tačiju i Vulinu

KOSOVSKA MITROVICA, 4. novembar 2013, (Njuz) – U nizu incidenata koji su obeležili izbore na severu Kosova, najveću pažnju privukla je tuča dvojice Srba koji su u isto vreme hteli da razbiju glasačku kutiju na jednom od birališta u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Oni su, kako javlja naš reporter, umesto da svoj naum ostvare zajedničkim snagama, počeli da se tuku, a tuču su prekinuli službenici EULEKSA, nakon čega su obojica izgrednika privedena.

Zajednica Srba sa severa Kosova jednoglasno je osudila ovaj varvarski čin, a tamošnji funkcioneri ocenjuju da je ta tuča najbolji pokazatelj razjedinjenosti Srba na Kosovu.

– Umesto da podele posao i paze jedan na drugog, da jedan čuva stražu, a drugi da razbija, oni su kao muve bez glave zajedno jurnuli na kutiju i evo šta se desilo. Mi smo više puta upozoravali na ovakve situcije i pozivali građane da ujedinjeno opstruiraju izbore. Ovakve stvari idu u prilog samo Tačiju i Vulinu – rekao je Marko Jakšić, narodni poslanik Demokratske stranke Srbije i aktivan politički učesnik na severu Kosova.

U tamošnjim političkim krugovima preovladava stav da razjedinjenost može dovesti jedino do uspeha izbora, što nikome nije u interesu, zbog čega će se, ukoliko izbori budu ponovljeni, posebna pažnja biti posvećena koordinaciji njihove opstrukcije.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  Pre nego ste krenuli u opasan pohod razbijanja glasacke kutije, zaboravili ste da “samo sloga Srbina spasava”…i taman su se svi slozili sta je javna tajna i realnost na Kosovu vi se bacili na kutije….budale…

  1. scoby kaže:

   Predlažem da 4 slova S iz Srbskog grba (Samo sloga itd.) budu zamenjeni slovima DKCK (”Da Komšiji Crkne Krava”).

 2. Kontraš kaže:

  Nemojte da ismevate Kosovo, kazaću Vučiću.

  1. Kontra Kontri kaže:

   Ne mozes. Prvo moras da kazes Vulinu, pe ce on to preneti Vucicu!!!

 3. Marko kaže:

  vesti na njuzu iako duhovite vremenom postaju sve realnije a sve manje u ogledalu

 4. Neupucen kaže:

  Probali ste (i prilično uspeli) da budete duhoviti…ali ovo uopšte nije vic! Ovo je naša tradicija,istina…naša sudbina vekovima unazad…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *