njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

27. jul. 2013

DVD sa crtanim filmom “Pink Panter” spektakularno pobegao iz video kluba

Ovaj DVD izveo je već nekoliko spektakularnih bekstva

BEOGRAD, 27. jul 2013, (Njuz) – DVD na kojem su se nalazile najbolje epizode crtanog filma “Pink Panter” izveo je rano jutros spektakularno bestvo iz video kluba “Žabac” u Dušanovoj ulici, saznaje Njuz.

Ovaj DVD se nalazio u Žapcu još od 2009. godine, a pre toga je nestajao iz više video klubova na teritoriji Beograda.

– U vreme kada se slažu na police ostali DVD-jevi, nepoznate osobe probile su kombijem izlog, a zatim postavile merdevine preko kojih je “Pink Panter” izvršio bekstvo – navodi zaposlen u ovom video klubu Jovan Živančević, koji je bezuspešno pokušao da spreči bekstvo.

Prema prvim informacijama iz policije, pripadnici MUP-a imali su dojavu da postoji mogućnost za bekstvo DVD-ja, ali nisu imali tačnu informaciju o kom video klubu je reč.

– MUP će narednih dana dodatno obezbediti sve video klubove u kojima se nalaze DVD-jevi Pink Panter – izjavio je naš sagovornik iz MUP-a koji je tražio da ostane anoniman – Ovo je poslednji Pink Panter koji se našao na slobodi.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Lopov iz Pink Pantera pobegao iz švajcarskog zatvora

 1. celtic kaže:

  Uredništvo, ispod slike ide ‘bekstava’ (genitiv)!

  1. Miloje kaže:

   Neka Njuz ispravi i ovo – jutros spektakularno bestvo iz video kluba “Žabac” u Dušanovoj ulici, saznaje Njuz.
   ..i ovo –

   Miloje kaže:
   27. jul 2013. u 11:25

   Bolje tvoju mamu…

   Miloje kaže:
   27. jul 2013. u 17:48

   Ovo je odgovor tipu koji je imao nick ‘bog’(prvi komentar) a onda je pisao – bog te jeb…
   Redakcija je izbrisala njegov komentar a moj odgovor je ostao?!
   Stiče se pogrešan utisak da Tagora kačim te molim redakciju da nam obojici uputi izvinjenje i potvrdi moj navod.
   Tagore,moj komentar nije tebi upućen!

   Read more: https://www.njuz.net/bilder-otisao-na-bazen-zbog-kupanja/#ixzz2aGZ4Kz3K

 2. Tagore kaže:

  MrMota | 28. 07. 2013. – 00:00h | Bahati uvrednik rubrike «rekla-kazala» uvaženog časopisa ”MrMota” uspešno izbegao sudar na putu ka Adi Ciganliji | Bes komentara – (bes nije ”bez”, al’ besnije se ne može)

  – Želeo sam samo da zaobiđem obezbeđenje splava ”Surround Sound 7.1” kada sam naleteo na belog ”folksvagena pola” i poželeo da mu slikam uvaženu pozadinu bez registracije za naslov moje buduće rubrike «rekla-kazala», ali Svetog Pavla nije bilo u njemu već je neki omanji vozač prikočio ”malo”, pa izašao iz ”pola” i zbrinuo me u Urgentnom centru, gde su mi lekari konstatovali lakše povrede mozga i pustili me na kućno bolovanje – ponosno priča uvrednik glavne rubrike «rekla-kazala».

  – U međuvremenu je miroljubiva organizacija «Pink Panthers» preuzela slučaj dveju mladih pratilja iz ”svetog pola”, koje su mi u više navrata pokazivale povrede na srednjem prstu, pa šake i cele ruke do ramena – objašnjava uvrednik.

  Uz pomoć miroljubive organizacije «Pink Panthers», ugostiteljstvo i obezbeđenje splava ”Surround Sound 7.1” je najavilo štrajk narukvica u ugostiteljskom pritvoru.

 3. aleksandar kaže:

  …od kako je pobegao, niko ga nije video

 4. Ivan kaže:

  Mislim da je taj dvd uzeo jedan poznati čovek koji je predsednik Fudbalskog Saveza Srbije,jedino je pobrkao Pink-Pantera i Pticu-Trkačicu(Ovo drugo je hteo.),a sad kad je uzeo taj bitni dvd odlučio da odgleda,i da proba da tamo nađe pomoćnika za svoj surovo kvalitetan rad kao Predsednik FSS-a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *