njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. feb. 2013

Dvadesettrogodišnja hostesa otišla u starosnu penziju

Hostesa svesna da više ne može da obavlja posao kao na početku karijere

BEOGRAD, 15. februar 2013, (Njuz) – Lena Ilić, dvadesettrogodišnja hostesa iz Beograda, prošle subote je u noćnom klubu Teatro proslavila svoj odlazak u penziju.

Iako u početku Lena nije bila najsrećnija zbog prestanka hostesiranja, ipak joj drago je da će njene mlađe koleginice sada moći da se dokažu.

– Tužna sam jer sam više od pet godina hostesirala, i vezana sam za ovaj posao. Činjenica je da zbog godina više ne mogu više tako kvalitetno da obavljam posao, noge me sve više bole kad stojim, a i više nisam ljubazna prema svakom ko mi priđe. Da ne spominjem štikle koje sad ne mogu ni da smislim – rekla je Lena.

Ona dodaje da, za razliku od svojih koleginica koje su po četiri, pet godina mlađe od nje, sve teže ide u korak sa inovacijama i novima metodama u hostesiranju. Većina promocija joj je izgledalo glupo, bez ikakvog smisla i efekta.

– Sve češće sam pitala sebe šta radim od svog života i da li je ovo posao kojim želim da se bavim? Videla da se više ne pronalazim u njemu. Nije mi više imalo smisla da te svi gledaju, dobacuju ti, a čim bi mi prišao neki stariji muškarac odmah bi mi postao odvratan – ističe Lena.

Ona napominje da joj je najviše žao što više neće imati toliko dobru zaradu, ali i što se rastaje od svojih koleginica. Ističe da se puno može naučiti od mlađih devojaka „koje su toliko vredne da bez problema izdrže da rade celu noć u zagušljivim lokalima, iako je većina njih i maloletna“.

Lena za kraj dodaje da penzija ima i druge svoje mane, pa tako vidi da zbog godina, više nije toliko privlačna suprotnom polu, kao i da joj neki mladići već persiraju, iako su stariji od nje.

Jasmina Gavrilov

 1. Malo ja sam kaže:

  Ostaje joj samo da napise memoare, ako je pismena, pa da bude hostesa sama sebi, a mozda i zakaci neku nacionalnu penziju.

 2. Šarlo akrobata kaže:

  A jel se to ona mozda udala za matorog mocnog i bogatog koji ju je privukao svojim smislom za humor? Ne vidim drugi razlog za penzionisanje.

 3. aleksandar kaže:

  pravo da ti kazem, mislim da njeni problemi nisu bas osnovani, kako sam nedavno primetio, ili mi se ucinilo, a mislim da nije, vecina momaka po srbiji bi se lakse snasla da na njih neko baci kasikaru nego nenormalno dobru zensku, predrasude, pare, samopouzdanje, jbm li ga, a nju pogotovo…

 4. Shumsky kaže:

  yebeno je to kad zbog godina nisi više privlačan suprotnom polu….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *